A nőgyógyászom a sikeres hsg vizsgálat után írt fel Clostilbegyt tablettát és Merional injekciót. Valakinek segített ez? Ha igen, mennyi idő után sikerült a baba?
Szia!
Én meddőségi központba jártam,ott írták fel ezeket.Három inszeminációnk volt.
Az elsőnél 5 napig kellett szedni a Clostit,napi 2-t,majd a Merional 6 napig napi 1db.Aztán tüszőrepesztő,majd inszemináció,1 tüsző repedt meg,de az inszem sajnos nem sikerült.
A másodiknál 5 napig Closti napi 2db,majd Merional 4 napig napi 1,majd 4 napig napi 2db.Majd tüszőrepesztő,és inszem.Ebből két tüsző repedt meg,de az inszem nem sikerült.
A harmadiknál 5 napig Closti napi 2b,majd Merional 9 napig napi 2db.Lassan indultak be a tüszők.Aztán tüszőrepesztő,és inszem.Három tüsző növekedett,és kettő meg is repedt közülük.Ez az inszemünk sikerült.Október 9 volt a szülés várható időpontja,de sajnos 20 hetesen elfolyt a magzatvíz,és meg kellett szülnöm a babát.Az okát nem tudni,de nekünk eddig tartott a boldogság.
Remélem,érthetően írtam le az infókat.Ha van még kérdésed,nyugodtan írj!
Nagyon sajnálom, ami Veletek történt...de remélem nem adjátok fel!
A válaszod sokat segített, köszönöm! Nekem is napi 2 db 5 napig a Clostilbegyt, aztán 4 napon keresztül napi 1 az injekció. Közben mennem kell uh-ra...meglátjuk mi lesz??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!