Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Inszemre és lombikra járók,...

Inszemre és lombikra járók, hogyan oldaátok meg meló mellett?

Figyelt kérdés
Nem tudni előre, hogy melyik nap lesz peteérés és hogy mikor kell mind a kettőnknek menni inszemre stb. Én délutános vagyok, de férjem épp most keres munkát, ami valószínű délelőtt lesz. Ti hogyan oldjátok meg foleg új munkahelynél?
2016. jún. 29. 20:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Inszeminációs szakaszban vagyunk, nemrég volt a 3. kör. Mivel csak nemrég kezdtem ezen a munkahelyen (próbaidő), egyelőre nem árultam el hogy meddőségi kezelésekre járok. Inszeminációnál nőként kb. havonta 4 alkalommal kell menni dokihoz, ebből 3 alkalom sima ultrahang, a 4. pedig az inszem napja. Az ultrahangok miatt csak elkéretőzöm napközben különböző indokokkal, pl. okmányirodába kell mennem és hasonlók. A kieső időt aztán délután, este ledolgozom.

Az inszem napját viszont inkább kiveszem szabinak, mert úgy érzem árt, ha a munkába való visszarohanás miatt idegeskedem.

Szerencsére eddig elnézőek, pedig ezek az időpontok elég hirtelen derülnek ki, nehéz előre tervezni. Nyilván nem tudnám kivitelezni, ha ügyfélszolgálatos vagy ügyeletes jellegű munkám lenne, ami mellől lehetetlen elugrani pár órára.

Férfiként csak egyetlen alkalommal, a mintaadáskor kell jelen lenni (inszem napján reggel). A többi időpontra a férjed nélkül is elmehetsz, ha nem igényled a személyes jelenlétét, támogatását.

2016. júl. 1. 11:57
 12/15 A kérdező kommentje:
köszi szépen. Hasznos válasz.
2016. júl. 1. 21:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia, júniusban volt a lombikom, kb. 3x kellett mennem uh ra, ez úgy nézett ki hogy ciklus 2.napja, 6.napja, 9.nap, ez reggel 7.30 kb 12.00ig de volt hogy 13.00kor jöttem el, leszivas + beültetés egész nap nem dolgoztam + utána 2 hétig. .
2016. júl. 8. 09:11
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2016. júl. 9. 09:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy mennyi idot vesz igenybe az UH az intezmenytol fugg. En pl a BMC-be jarok es annyit kell varni, hogy egy fel nap ramegy es mivel a varos teljesen masik felen dolgozom, eselytelen, hogy 2 elott beerjek. En nagyon odzkodtam attol, hogy elmondjam a munkahelyemen, de nagyon orulok, hogy megtettem. Igy is nagyon nehez es sokat stresszelek a hianyzas miatt. Szabit szoktam kivenni, de az ezevi napjaim mar elfogytak. Nagyon duhito, hogy mas nyaralni jar, en meg a korhazba a szabadnapomon es a nyaralas arat hormonokra koltom. De kinek mi jut..

Ha a mostani lombik sem sikerul, kenytelen leszek tappenzre menni a kovetkezonel. Az pedig szoba sem kerul, hogy heteket legyek itthon, sajnos nem engedhetjuk meg magunknak.

2016. júl. 27. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!