Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Sógornőm azt mondja lombik...

Sógornőm azt mondja lombik után veszélyeztetett terhesnek fogok számítani és nem dolgozhatok? Igaz?

Figyelt kérdés
2016. jún. 27. 21:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen azok két lány két fiú páros.

A csajok 3 évesek voltak februárban, a fiúk pénteken lesznek 6 hetesek, még szokjuk a 4 gyerekes létét, de nagyon szuper, bár segítség nélkül biztos sokkal nehezebb lenne.

2016. jún. 28. 10:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem mind két gyermekem lombik baba, de egyikkel sem voltam veszélyeztetnek minősítve. A legelső fiammal a szülés előtt 3 nappal is még dolgoztam. A másodiknál az 5. hónaptól feküdnöm kellett 3 hétig, mert nagyon alul tapadt meg, és várni kellett amig egy bizonyos súlyt elért, de utána már nem volt vele semmi baj. Persze ebben az időszakban azért nem úgy végeztem az otthoni fizikai munkákat mint előtte, ebben a férjem segített.
2016. júl. 4. 11:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Engem nem minositettek alapbol veszelyeztetettnek, de mikor influenzas lettem, szo nelkul rairta a papirra a dokim. Szerintem amint letrejon a terhesseg, onnantol ugyanolyannak szamit, mint a spontan fogantatas utan, annyi kiegesziztessel, hogy a lombikosat a 12. hetig progeszteronnal tamogatjak. Spontan terhessegnel is veszelyeztettnek nyilvanitanak, csak kerni kell a legtobb dokinal.
2016. júl. 27. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!