Ha a progeszteronszintem 71.9 nmol/L, az biztosan azt jelenti, hogy volt ovuláció? És talán még babát is jelenthet?
Ma reggel csináltam tesztet, mert eddig nem mertem. Most vagyok a 38. cn-on. Kicsit aggódom, hogy nem elég erős a 2.csík, de szerintem van baba :) Legalábbis remélem.
Nekem is hosszú a ciklusom, viszont ovulációs teszt alapján tudtam pontosan a peteérés napját, így 8hetes lettem vasárnap. (Menzesz szerint 9 hetes, de csütörtökön voltam UH-n, ott is akkorának mérték mint az ovuláció alapján :) )
Ovu alapján 5 + 5 hetesen elmentem, de legnagyobb hiba volt... azt mondta h nem lesz belőle semmi, kicsi, nem érdekelte a ciklusom hossza. 2 hét múlvára rendelt vissza, de nem bírtam kivárni. 6+5 hetesen elmentem magánba, és már a szíve is dobogott, és 4 mm-es volt az embrió:)) ha kibírod a 6+3-6+5-öt, várd ki, mert nekem borzasztó 1 hét volt... de már minden rendben :) (vagyis van egy nagy petefészek cisztám, de a doki szerint nem lesz baj, csak vigyáznom kell a 12. hétig)
35 napos ciklusnál 1 héttel később van ovu (+- 1 nap) szóval te is 1 héttel kisebb terhes leszel még jövő héten, mint ahogy számolod :) De ha megnyugtat, annyit biztosan lát hogy van petezsák, esetleg szikhólyag, akkor menj el. Csak ha kisebbnek látja, és rád ijeszt, ne dőlj be neki ;)
Én is a pozitív teszttől szedem a terhesvitamint, igaz előtte is 3-4 naponta bevettem egyet, de sajnos nem rendszeresen. Remélem nem lesz semmi baj, én azzal nyugtatom magam, hogy rengeteg ember még ilyenkor sem kezdi el szedni, és egészséges babájuk születik... :)
(Nekem 36 napos ciklusom lett volna, menzesz szerint 6+6-on, ovu szerint 5+5ön csak petezsák és szikhólyag volt. na ekkor jól rám ijesztett hogy 7 hetesen már kellene szívhangnak lenni, nem lesz belőle semmi valószínűleg :( ) 1 héttel később már dobogott a szíve :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!