Szegeden jó orvos, aki műt endometriózist?
Figyelt kérdés
A meddőségem oka endometriózis valószínűleg, de a dokim nem műt endót. Sőt, azt mondta ha hasi részen van, sebész kell. Nekem kell keresni? Hogy fogjak hozzá?2016. jún. 1. 14:35
1/2 anonim válasza:
dr. Keresztúri Attila kiváló nőgyógyász! Szegeden az egyik legjobb! Nekem is csinált laparoszkópos műtétet (meddőség, átjárhatóság, stb.) és talált endometriózist is, a műtét keretében el is távolította.
2/2 anonim válasza:
Molnár G. Bélát tudom ajánlani, engem ő műtött. A saját nőgyógyászom irányított hozzá, aki nagyon jó orvos, de ez nem tartozott a szakterületébe. Először elmentem Molnár G. magánrendelésére, és ott megbeszéltük a teendőket. Másnap bementem hozzá a klinikára, előjegyzett műtétre, kb. egy-másfél hónappal későbbre kaptam időpontot. (Ciklusodtól is függ, mensi alatt nem lehet műteni)
Minden nagyon jól sikerült, pedig volt mit csinálni odabent! A felépülésem is gyors volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!