Hol kezdődik, hogy valaki akar vagy hogy rágörcsöl hogy gyereke legyen?

Figyelt kérdés
Mindenkitől azt hallom, hogy nem kell rágörcsölni a gyerek témára, mert akkor biztos nem jön. Rágörcsölés lenne, ha gyereket szeretnék és figyelem a peteérésemet, szedek vitamint, és nagyon szeretném, ha összejönne, sokat gondolok rá. Szerintem ez normális viselkedés, ha valaki babát akar, nem?
2016. máj. 31. 22:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó, lehet nem "halnál be" ha hosszú hónapikig, evekig próbálkoznál sikertelenül... Mellesleg én is szedettem a férjemmel (férfi) vitamint és E-vitamint és pont abban a hónapban sikerült. Mi baja lesz a férfinek ha bevesz egy bogyót, ha segíthet? Az én férjemnek eszébe se jutott, hogy ez gond, és az sem volt baj, ha ovukor együtt "kellett" lenni, ő is ugyanannyira akarta a babát, mint én.
2016. jún. 1. 12:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Könnyű nem rágörcsölni huszonévesen, főleg, ha hamar összejön a baba. Nekem 3 gyerekem van a húszas éveimből, mindegyik azonnal megfogant, sőt, a harmadik meglepetésbaba volt :)

Most 40 felett vagyok, és úgy hozta az élet, hogy most lenne itt az idő a közös babára a férjemmel. Lazán kezdtünk neki, hogy hamar összejön ez is, már az első hónapban biztos voltam benne, én kis naiv :) Hiszen a gyerekeimmel így volt, csak közben eltelt 13 év.

Most ott tartunk, hogy másfél év telt el. Túl vagyunk egy vetélésen, ami szintén döbbenet volt, mert miért pont velem történik ez meg. (nem volt még sem vetélésem, sem abortuszom).

Most remélem, újra sikerült. Lesem a jeleket. Olvasom a netet. Itt is itt vagyok minden nap. Számoltam a napokat. Szerintem rágörcsöltem. A másfél év alatt felszedtem jópár kilót, mert nem sportoltam keményen, ugyanis mi van, ha beágyazódás, ha korai terhesség.

Ezért pont ma döntöttem el, hogy ha nem jött össze ebben a hónapban, akkor irány a doki, és felrakatom a spirált.

És keresek új célokat, már meg is vannak :)

2016. jún. 1. 13:53
 13/16 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Úgy látom a sóg.nõm megjelent. :D
2016. jún. 1. 14:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves 4! 12 vagyok. Persze mindent megtennék én is, meg nem adnám fel, ha nem lenne már gyerekem. Megértem azokat is, akik évekig, évtizedekig küzdenek. Ezzel azt akarom mondani, hogy mindenkinek magának kell eldöntenie, mikor érzi azt, hogy már nem akar tovább ezzel foglalkozni. Persze, ez is egyfajta védekezés, amit én gondolok. Ez az egyszerűbb számomra, továbblépni.

Mindenkinek sikeres babaprojektet és boldog babvárást kívánok. Nem akartalak megbántani benneteket.

2016. jún. 1. 14:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem félreértetek, én csak egy szélsõséges saját példát írtam, h valaki szerint az a rágörcsölés ha évekig nem jön össze és kiakadsz. Pedig szerintem ez természetes. Ja nekem akkor jött össze, mikor elhatároztuk h köv.hónaptól védekezés. És igenis rá voltam görcsölve abban a hónapban is. Sírtam,toporzékoltam, kiabáltam, sajnáltam magam, utáltam a világot, kerestem a jeleket a terhességre, ergó igenis rágörcsöltem, mégis terhes lettem. Remélem mindenkinek összejön aki szeretné.:D
2016. jún. 1. 14:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a véleményt, és kívánom, hogy aki szeretné annak jöjjön össze minél előbb. Rágörcsölve és görcsölés nélkül is! :)
2016. jún. 1. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!