Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ma a dokinál kiderült hogy a...

Ma a dokinál kiderült hogy a 8 hetes terhességem kb 5 hetesnek felel meg és nincs szivhang?

Figyelt kérdés
15 mm-es petezsákban egy 3 mm-es "szikholyag" gondolom mert más nincs a papiromom,marcius 28.an volt az utolsó menzesz,egy hét múlva kell vissza mennem ultrahangra,már teljesen bele éltem magam ,söt valamiért iker terhességre gondoltam :-(3 hete teszteltem pozit tehát sehogy nem áll össze,volt más is hasónló helyzetben?

2016. máj. 25. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha 3 hete már pozitív volt a teszted, akkor ezek nem túl bíztató adatok...
2016. máj. 25. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon missed ab-nak tűnik... Persze, sokan vannak ilyen helyzetben. Ha 3 hete tesztelted a pozit, abba se lehet kapaszkodni, hogy később fogant... Sajnálom... :(
2016. máj. 25. 15:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont így voltam én is. 8. héten mentem el dokihoz, hogy már lássak szívhangot. A doki sokáig nézegette az UH-n, aztán mondta, hogy sokkal kisebb, mint kellene, kb 5 hetes. Béta hcg vérvételre küldött, két nap múlva vissza kellett mennem. Sajnos másnap vérezni kezdtem, és már csak a befejezetlen vetélést tudták megállapítani. A hcg eredmények extra magas volt pedig, ezért még a méhen kívüli terhesség gyanúja is felmerült. Műtét lett a vége, a méhen kívüli szerencsére nem igazolódott be. Sajnálom :((
2016. máj. 25. 17:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lesz,félek de viszont nagyon erős terhes tüneteim vannak tudom nem jelent semmit még is ad egy kis reményt! Van már egy kislányom 6 év útán sikerült 3 vetélésem volt elötte! Huu és ezek az sztk-ás orvosok katasztrofálisak de a lányomnál a magán doki is az volt,sajnos már azt sem tudom ki a megbizhatobb!
2016. máj. 25. 19:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mi van veled?

2016. máj. 31. 14:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam dokinál 7 hetes vagyok és minden rendben van,remélem igy is marad.☺
2016. jún. 2. 15:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Szuper! Jó pozitív dolgokat is olvasni. Gratulálok, és biztosan minden rendben lesz!
2016. jún. 3. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!