Szedjem vagy ne szedjem?

Figyelt kérdés
elkezdtem macát szedni, a könnyebb teherbeesés érdekében. most olyat is olvastam, hogy pajzsmirigyproblémákat okozhat. meg hogy jó a progeszteronhiányra is. nekem ez utóbbi tuti van, a pajzsmirigybajt pedig nem szeretném előidézni vele. most teljesen összezavarodtam. jó ha szedem vagy nem? illetve már elég régóta barnázok, a mellem is érzékeny, csináltam hát egy tesztet, de sajnos negatív. viszont még mindig nem jött meg rendesen, gyakorlatilag a barnázás is csökkent. nem tudom ez nem e terhesség mégis csak korán teszteltem, és ez esetben nem e baj, ha abbahagytam a progipótlást. hétfőn még tesztelek ha addig nem jön meg, de most teljesen össze vagyok zavarodva...
2016. máj. 21. 17:09
 1/2 anonim ***** válasza:

En azt javaslom ne szedd. Nemtudhatod hajlamos.e vagy râ.

Nekem eloidezte es lombikkal lett babâm ra masfel evrr

2016. máj. 21. 21:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem se szedd.

Inkább menj el kivizsgáltatni magam, aztán ha kell vmi gyógyszer, akkor az orvosilag legalább felügyelt lesz.

Progihiány mitől van? Nincs ovud?

2016. máj. 25. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!