Bianleo kérdése:

72 oras tabi utan lehetek terhes mennyi az eseje?

Figyelt kérdés
Pl ha elöbb volt ovum akkor megtörtént a beagyazosdas és ha bevettem a gyogyszert akkor terhes maradhatok. És normális hogy bevettem és más napra egész nap gorcsolok meg állás nélkül nem az a nagyon erős de érezhető. Előre is köszönöm a válaszokat.
2016. máj. 14. 23:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Minél közelebb van a bevétel időpontja a 72 órához, annál nagyobb az esélye, hogy nem volt hatásos a gyógyszer.
2016. máj. 14. 23:32
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

A beágyazódást kellene megakadályoznia, úgyhogy ha az megtörtént akkor valószínű felesleges pénzkidobàs volt.

Mi szombat este voltunk együtt egy jó kis rendkívüli peteéréssel -az orvosom szerint-, a hétfőn reggel bevett tabletta már semmit sem ért. így utólag csak a pénzt sajnàlom érte és szégyellem magam ha a kislànyomra nézek :/

2016. máj. 15. 04:27
 3/10 A kérdező kommentje:
És pl ha aznap volt peteeresem es az nap csináltuk? És másnap reggel bevettem akkor is terhes maradhatok vagy ha előbb volt peteeres
2016. máj. 15. 08:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak azért mondom mert így törtent es most kicsit ideges vagyok mert nem tudom pontosan melyik napba volt peteeresem
2016. máj. 15. 08:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi pont félidőben voltunk együtt, a gumi elszakadt, úgyhogy vettem be eseményutánit. még 24 óra sem telt el. Aztán nem jött meg, de biztos voltam benne, hogy csak a gyógyszer kavart be. De aztán kiderült, hogy terhes vagyok.
2016. máj. 15. 09:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Minnel elobb beveszed annal kisebb az esèlye!!

En ketszer hasznaltam eletemben ès sosem jott meg utana. :) es nem lettem terhes. Akkor jott meg amikor szokott

2016. máj. 15. 09:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszaitokat de görcsölök ez talan mellekhatas lehet? ta ett napra kesztem görcsölök es meg mindig kicsit
2016. máj. 15. 10:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Az otosnek én is így voltam félidőben történt egy kis baleset este de reggel másnap bevettem a gyogyszert. És most gorcsolok de meg mindig nem jött meg már 2 3 napja. Mikor kell hogy megjonni ? és ha nem jön meg terhes lehetek?
2016. máj. 15. 10:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem!!! Nem kotelezo megjojjon. Nekem egyszer sem jott meg... es nem lettem terhes.
2016. máj. 15. 10:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Ha az jo csak kicsit ki vagyok borálva de pl ha aznap volt peteeresem es aznap voltunk este az már beagyazodhatott és másnap reggel bevettem a gyogyszert ?
2016. máj. 15. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!