Lehet, hogy nem lesz peteérésem?
Figyelt kérdés
Tegnap a 14.napomon az UH-on láttak egy 23mm-es domináns tüszőt. Vagy aznap vagy ma kellett volna megrepednie az orvos szerint. Napok óta negatívak az LH tesztjeim (a 15.napomon is). Lehet hogy még nem repedt meg vagy szerintetek már nem is fog?..2016. máj. 5. 13:10
11/17 anonim válasza:
Aha oké
Kérdező drukkolok nagyon !!!:)
12/17 anonim válasza:
Ha tegnap kellett volna megrepednie, és tegnap csináltad az ovu tesztet is, akkor persze, hogy negativ! Az LH csúcs a tüszö megrepedése elött 24-36 órával következik be, akkor ugye pozitiv az LH teszt, és másnap, mikor az ovuláció bekövetkezik, akkor már negativ. Tehát ha tegnap volt ovud, akkor tegnap elött volt az LH csucs, akkor lett volna pozi a teszt!
13/17 A kérdező kommentje:
Ezt nem is tudtam. Nagyon köszönöm! Akkor eddig tévhitben éltem :)
2016. máj. 5. 20:39
14/17 anonim válasza:
Nekem még soha nem volt pozitív lh tesztem a hőm viszont mutatta az ovUt.van 2 gyermekem.
Drukkolok!
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. máj. 6. 08:54
17/17 A kérdező kommentje:
sajnos azóta sem sikerült..
2017. ápr. 19. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!