Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lehet, hogy nem lesz peteérésem?

Lehet, hogy nem lesz peteérésem?

Figyelt kérdés
Tegnap a 14.napomon az UH-on láttak egy 23mm-es domináns tüszőt. Vagy aznap vagy ma kellett volna megrepednie az orvos szerint. Napok óta negatívak az LH tesztjeim (a 15.napomon is). Lehet hogy még nem repedt meg vagy szerintetek már nem is fog?..

2016. máj. 5. 13:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
25%

A ovulacio nem a tuszorepedest jelzi hanem az ovulaciot, peteèrèst (latinul a peteeres az ovulacio)..szoval nem ertem hogy jon a ketto ossze. :) :)

Tuszorepedest nem lehet tesztből megâllapítanI. Nekem amugy pl 19napon van peteeres mert 31-33naposak a ciklusaim. Neked hány naposak?:)

2016. máj. 5. 13:30
 2/17 anonim ***** válasza:
76%

kedves #1

akkor a tüszőrepedés szerinted mi, ha nem az ovuláció?

a peteérés maga a folyamat, aminek a végén (vagyis a follikuláris szakasz végén) a beért pete/tüsző megreped, vagyis ovulál.

kérdező:

sajnos nem tudok a tesztes részhez hozzászólni, hőt mérek, számomra informatívabb... de nyilván ha folyamatosan negatív, akkor vélhetően nem volt lt-csúcs, tehát nem volt tüszőrepedés sem.

2016. máj. 5. 13:41
 3/17 anonim ***** válasza:
En igy tanultam :)
2016. máj. 5. 13:43
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
A peteeres egy tobb napos folyamat. Ez az ovulacio es a peteeres vegbe megy az utolso termekeny napon! :) nem hinnem hogy en belekotottem.a te velemenyedbe szoval forditva sem kellene.:)
2016. máj. 5. 13:44
 5/17 anonim ***** válasza:
84%

"A peteeres egy tobb napos folyamat. Ez az ovulacio es a peteeres vegbe megy az utolso termekeny napon!"

most akkor több napos folyamat, vagy az utolsó termékeny napon történik a peteérés?

kicsit már belekeveredtél ebe szerintem. lehet, hogy így tanultad, de akkor rosszul.

2016. máj. 5. 14:37
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Folyamat ami utolso napon megy vegre (amikor az ovuteszt pozitiv es hirtelen negativ lesz masnap) :)!
2016. máj. 5. 14:51
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

most akkor több napos, vagy az utolsó nap megy végbe?

én értem, csak te nem :o

a PETEÉRÉS a több napos folyamat, aminek a vége a TÜSZŐREPEDÉS vagy OVULÁCIÓ.

de hagyjuk. már messze járunk a kérdéstől.

2016. máj. 5. 14:55
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
Igen eleg messze es igen neha belekavarodom. Regen nem kell mar figyelgetnem sem es kijottem a "rutinbol" amugy mindegy mar szabalyt sertettel a kotekedessel hiaba kedvesen kotekedtel de offoltal .. sziasztok! :)
2016. máj. 5. 14:59
 9/17 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem kötekedés, ha kijavít valamit amit te rosszul tudsz... És nekünk is úgy tanították anatómián(eü-s suliba jártam) hogy a peteérés utsó napjan megy végbe az ovuláció tehát a tüszőérés
2016. máj. 5. 15:05
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D Az orvosom azt mondta, hogy az érésben lévő tüszőm vagy tegnap vagy ma fog vélhetően megrepedni. Az LH teszttel csak biztosra akartam volna menni, hogy még is melyik napra fog majd esni. De a teszttel sokra nem mentem..félek, hogy meg sem fog repedni ha alacsony az LH szinten. Mindenestre azért próbálkozni fogunk hátha:)
2016. máj. 5. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!