Szedett már valaki rendszertelen vérzésre Triaklim tablettát, volt mellette peteérése? Esett esetleg valaki teherbe?
Rendszertelen vérzésre Triaklim tablettát írt fel az orvos, amitől első hónapban meg is jött a vérzésem. Ovu tesztet szoktam minden nap végezni, ami ugyan erősödik, de sosem erősebb mint a kontrollcsík.
Lehet egyáltalán igazi peteérés a tabi mellett vagy előző hónapban is csak a "kötelező" jött meg?
Az érdekes még az, hogy minden olyan tünetem van mint a terhesség elején, de félek hogy ez is csak a tablettától van.
Terhességi teszt negatív, ovu teszt reggeli első vizeletből erősebb mint délután.
Vannak ilyen tabival tapasztalatok?
Szerintem ez mindent elmond: " A Triaklim nem fogamzásgátló készítmény és a fogamzóképesség helyreállítására sem alkalmas."
Tudja a doki, hogy babat akarsz????
Igen
Azért írta fel ezt hormonpótlásra, hogy emellett akár teherbe is eshetek.
Azt tudom, hogy nem ez javít konkrétan a fogamzóképességen, de előtte annyira rendszertelen vagy épp több hétig tartó vérzéseim voltak, hogy az alatt biztos nem volt peteérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!