Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha az LH csak kicsit magasabb,...

Ha az LH csak kicsit magasabb, mint az FSH már az is PCO-ra utal?

Figyelt kérdés

LH: 5,62

FSH: 5,1

TSH: 2,0

2016. ápr. 28. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Na erre en is kivancsi lennek, az en eredmenyem:

tsh:4,58

Fsh:8,7

Lh:9,8

Jo lenne ha vki valaszolna, babat szeretnenk...

2016. ápr. 28. 21:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Annyit tudok neked érdemben válaszolni, hogy a TSH-d magas. Biztosan kezelést igényel. A többire meg én is kíváncsi lennék...
2016. ápr. 28. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Tsh-nak teherbeeséshez 1 körül kell lennie.Ha az Lh magasabb az màr jelentheti a pco-t.Ideàlis ha hasonló az érték.Nincs nagy különbség így nem hinném hogy nagy gond van.Inzulinterhelésre érdemes elmenni..
2016. ápr. 28. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:

a tsh valóban magas. nekem legutóbb azt mondta a doki, hogy 0,5-ig is lemehetünk vele akár.

amúgy mindkettőtöknél az lh/fsh közel 1, szóval ezen nem aggódnék. persze ha más pcos-re utal (uhkép, vérzéshiány, egyéb külső tünetek), akkor ez nem kizáró ok.

2016. ápr. 29. 08:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos az a baj, hogy igenis vannak tünetek: UH-on policisztás petefészkek, szabálytalan vérzés (legutóbb is 38 napos volt a ciklusom), szőrösödés... Minden leletem olyan, mint a fentiek: van eltérés, de kicsi és ezért senki sem foglalkozik vele komolyan. Van IR, de enyhe. A TSH van aki szerint magas, van aki szerint tökéletes. Peteérésem nincs. Az összes inszeminációnk sikertelen volt és eddig a lombik is... 6 éve várunk már és lassan fogytán a türelmem. Ezért keresem a lehetőségeinket, mert az, hogy van eltérés, csak kicsi és nem kezeljük az már látszik, hogy nem vált be. Szerintem már kéne kezdeni ezzel valamit...
2016. ápr. 29. 08:58
 6/6 anonim ***** válasza:

első körben a tsh-t kellene szerintem rendezni (ehhez viszont kell egy olyan orvos, aki a közel optimális szintbe is hajlandó beavatkozni). az a vérzést is rendezheti. d-vitamin szinted hogy áll? nekem szinte egyáltalán nem volt ciklusom, amióta azt rendbe tettük, azóta még ha szabálytalan is, de legalább van. mondjuk 35-80 naponta :D de van! és ez eredmény!

inozitolt esetleg lehet inni, bár nekem mint halottnak a csók, szóval nem sok haszna volt.

nincs más ötletem... mi 5 éve várunk a babára. igaz, már "csak" a tesóra, így már nem minden áron...

2016. ápr. 29. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!