Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha a tejelválasztó hormon...

Ha a tejelválasztó hormon kicsit magasabb, vagyis a prolaktin szint, attol még lehet peteérés?

Figyelt kérdés
pár éve voltam vizsgálaton,ott kiderült h kicsit magasabb a tejelválasztó ho rmonom.ez csak az egyik probléma.volt laporoszkópiai mütétem is,ott kiderült h egyik petefészkem nem müködik.szóval nem sikerül teherbe esnem
2014. okt. 12. 10:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez több összetevős dolog. Mit jelent a kicsit magasabb? Én szoptatás alatt estem teherbe, annak ellenére, hogy gondolom, magasabb a prolaktin szintem, szóval önmagában ez biztos nem akadály minden esetben. De hogy nálad konkrétan az-e, azt az orvosoknak kéne megmondaniuk.
2014. okt. 12. 13:22
 2/3 A kérdező kommentje:
nem tudom pontosan.utána nem voltam vizsgálatokon.ez 2010-be volt.a laporoszkópiai mütétem is akkor volt,amikor kiderült h egyik petefészkem nincs kifejlődve.viszont 2004-be voltam terhes,ami sajnos elment
2014. okt. 13. 15:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet. Nekem van , pedig prolaktinom 5 x öse a normál felső határának
2014. okt. 14. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!