Lehet a clostitol 35mm -es tüsző a 14. dik dpon?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 21:11
1/7 anonim válasza:
Lehet bizony, csak az már ciszta...
Én pont így jártam, egy meddőség kezelésében járatlan nődoki felírta, elkezdtem szedni, és utána 3 hónapba telt, mire megszabadultam a kisebb-nagyobb cisztáktól, amit az ellenőrizetlenül szedett Closti okozott (tüszőrepesztő nélkül).
2/7 anonim válasza:
Ahogy az első írja az nem tüsző hanem ciszta. Ha mázlid van mensinél ürül ha nem akkor hónapokig kínlódsz vele. Miért kellett closty?
3/7 A kérdező kommentje:
mert 15 hónapja próbálkozunk a bebivel.
2016. ápr. 28. 11:54
4/7 anonim válasza:
Hormonvizsgálatod eredménye tökéletes lett?
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, és a férjem spermaja is.
2016. ápr. 28. 14:43
6/7 anonim válasza:
Pajzsmirigyre, IR-re is vizsgáltak?
Első vagyok, mi 3,5 évet próbálkoztunk az első babával, PM, IR és sárgatest-elégtelenség miatt nem sikerült természetes úton.
Ma már 6 éves a nagyfiú és van egy kisöccse is!
7/7 A kérdező kommentje:
a pajzsmirigy az rendben van. nem tudom mi az oka de volt már terhessegem a ferjemtol. hormon vérvétel is jó.
2016. ápr. 28. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!