Mit jelent, hogy a jobb petefészekben 2 tüsző ábrázolódik? Akkor még nem volt peteérés, tüszőrepedés?
Clostibegyt kúrán voltam a hónapban. Most vagyok félidős! Tegnap a sűrgőségin kötöttem ki, mert annyira szúrt a petefészkem!Azt mondták a Closty miatt van, de nincs túlstimulálva, teljesen rendben van minden (7órán keresztül ott voltam)Alaposan megvizsgáltak!
Azt írták, félidős fájdalom a Closty kúra miatt, és jobb petefészekben 2 tüsző ábrázolódik!
Most akkor ezt úgy kell értenem, hogy félidős vagyok peteérésem van? vagy nem repedt meg a tüsző még?
Köszönöm
Huu nagyon köszönöm :)
Csak azt nem értettem, hogy tegnap reggel jelzett az ovuteszt hogy most van peteérés. Edte meg ezt írták a papírra!
Ezek szerint a teszt hazudott
Nekem az orvos mondta kifejezetten, hogy kövessem egész hónapban, mindent jegyzeteljek! Figyeljem mikor lesz ovu!
Most már semmit nem értek :(
Babát szeretnénk!
Rendszertelen ciklus, köztes vérzés, peteérés hiánya, vagy rossz minősége.
Erre kaptam a clostyt
Nem hinnem hogy az orvos hulyeseget mondott
Hasznos infokat kaphat ha figyeli ilyenkor is. Hogy hogyan Reagan a szervzet... De egy ket ember okosabb par orvosnal :) johet a lepontozas de sztem orvos. Nem hiaba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!