Aggódjak? Rohanjuk orvoshoz?
Tettem fel kérdèst hogy pajzsmirigy alul működèsem van 27megyek endokrinologushoz mèg nem szedek semmit!8nap kêsès utàn ma teszteltem pozitìv lett!de volt màr vetèlèsem valószìnű a fent irtak miatt nem vettek komolyan!
Nagyon félek?mit tegyek?van esèlyem hogy a gyógyszer segìt majd rendeződni?S.O.S
Köszönöm
Köszönöm kedves utolsó nem tudom mi a fèszkes francot keresel itt!!!ha értelemben nem tudsz nyilatkozni akkor jobb ha csendben maradsz!!!!
mint ìrtam az sajnos mindig elzavartak azzal hogy paranoiàs vagyok nincs bajom...és megtörtènt a baj...hétfőn azonnal reggel hívom az endokrinologus doktornőt...
Amint tudsz, menj orvoshoz!
Szurkolok hogy minden rendben legyen, és boldog babavárást :)
Voltunk a nőgyógyászati ambulancián azokat a pillantásokat és nem minősíthető stílust amit kaptam nem akarom rèszletezni....
Elmondtam mi a probléma.... korai terhesség.. a többire nem adtak semmit!
Ma reggel S.O.Sben elmentünk endikrinologiai szakrendelésen kaptam Letrox 50mg gyógyszert napi felet kell bevennem!elegendő ez?
Nem kell majd emelned?
T3, T4 ertejeid milyenek?
En 2,4-re kaptam 50 ug-ot, T4 12,7 volt. Most 1,11 volt a tsh, de a T4 csak 12,3, T3 is a referenciatartomany aljan, igy megemelte a doki 75 ug-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!