Aggódjak? Rohanjuk orvoshoz?

Figyelt kérdés

Tettem fel kérdèst hogy pajzsmirigy alul működèsem van 27megyek endokrinologushoz mèg nem szedek semmit!8nap kêsès utàn ma teszteltem pozitìv lett!de volt màr vetèlèsem valószìnű a fent irtak miatt nem vettek komolyan!

Nagyon félek?mit tegyek?van esèlyem hogy a gyógyszer segìt majd rendeződni?S.O.S

Köszönöm

2016. ápr. 23. 12:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Hétfőn mindenképp menj el orvoshoz.
2016. ápr. 23. 12:42
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Várd meg,amíg itt legalább 10 ember megszavazza,hogy mi legyen,te észlény.
2016. ápr. 23. 13:00
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó nem tudom mi a fèszkes francot keresel itt!!!ha értelemben nem tudsz nyilatkozni akkor jobb ha csendben maradsz!!!!

mint ìrtam az sajnos mindig elzavartak azzal hogy paranoiàs vagyok nincs bajom...és megtörtènt a baj...hétfőn azonnal reggel hívom az endokrinologus doktornőt...

2016. ápr. 23. 13:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Amint tudsz, menj orvoshoz!

Szurkolok hogy minden rendben legyen, és boldog babavárást :)

2016. ápr. 23. 22:42
 5/9 anonim ***** válasza:
A pajzsmirigy alul- es tulmukodes az elso trimeszterben nagy szazalekban vetelest okoz. Ha megis megmarad a baba, akkor szellemileg visszamaradott lesz, szoval futas orvoshoz.
2016. ápr. 24. 06:42
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Holnap reggel nézess a centrumlabnal egy Tsh szintet még aznap megkapod az eredményt.Orvoshoz menj es utana az értéked szerint tud gyogyszert adni@
2016. ápr. 24. 13:22
 7/9 A kérdező kommentje:

Voltunk a nőgyógyászati ambulancián azokat a pillantásokat és nem minősíthető stílust amit kaptam nem akarom rèszletezni....

Elmondtam mi a probléma.... korai terhesség.. a többire nem adtak semmit!

Ma reggel S.O.Sben elmentünk endikrinologiai szakrendelésen kaptam Letrox 50mg gyógyszert napi felet kell bevennem!elegendő ez?

2016. ápr. 25. 15:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem kell majd emelned?

T3, T4 ertejeid milyenek?

En 2,4-re kaptam 50 ug-ot, T4 12,7 volt. Most 1,11 volt a tsh, de a T4 csak 12,3, T3 is a referenciatartomany aljan, igy megemelte a doki 75 ug-ra.

2016. ápr. 25. 19:16
 9/9 anonim ***** válasza:
A T3, T4 a fontos. A TSH csak ezek kovetkezmenye.
2016. ápr. 25. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!