28-29napos a ciklusom,36. napon járok még nem jött meg terhesség lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lindynette 20at szedtem 4évig, 3hónap szünet és október óta élesben próbálkozunk nem védekezünk! Március hónapban 4szer voltunk együtt ciklus közepe fele! Most 36.napon járok mensi még nincs tojásfehérje szerű folyásom van szagokra érzékeny vagyok! Hányingerem van minden erősebb szagtól... vettem tesztet első vizeletben reggel megcsinálom! Addig is kiváncsi lennék mit gondoltok terhes lehetek? Félek a tesztől annyiszor csalódtam :(

2016. ápr. 8. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag egy hete késik, szóval én már most este tesztelnék.
2016. ápr. 8. 20:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Gyógyszerész ajánlotta hogy várjak reggelig! Azért gondoltam... a nyálkás folyás utalhat terhességre?
2016. ápr. 8. 20:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Csináld meg most a tesztet. Idejét múlt ez a reggeli pisis dolog, már sokkal jobbak a tesztek, mint régen.
2016. ápr. 8. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Ennyi késésnél, tünetekkel simán tesztelhetsz este is. Hasonló tünetek mellett én is erős pozit teszteltem este úgy, hogy még csak a nem várt napján voltam.
2016. ápr. 8. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!