Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Most honnan jött ez a dolog,...

Most honnan jött ez a dolog, hogy teherbeeséshez 2 alatti tsh kell?

Figyelt kérdés

2,5-3-4 körül van a TSH-m, de 2 orvos is azt mondta, hogy teljesen rendben van teherbeeséshez is.Klinikán dolgozó orvosok, akikről csupa-csupa jót olvasni.

Most akkor nincsenek egységes állásponton az orvosok ezzel kapcsolatban? :((

Mindkettő azt mondta, hogy nem úgy nézek ki, mint akinek alulműködne, teljesen jó az érték. Pedig egy éve 5-ös értéket is sikerült produkálnom.

2016. ápr. 6. 23:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Gondolom Szegedi ugyan úgy mint én és én is tudtam egyből,hogy az egyetemi város csak szeged lehet :)
2016. ápr. 7. 10:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Én a sikertelen lombikunk után kaptam 1/2 Letrox-ot az 1,5-1,7-es TSH-m ra. Nem azért mert rossz volt, hanem azért, mert így növelték az esélyeinket, hogy legközelebb sikeresek lehessünk. Állítólag 1 alatti TSH-val jobb a megtapadás...
2016. ápr. 7. 11:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Pecs is lehetne egyetemi varos, sot "Egyetemvaros" elnevezesu varosresz is van, en pl pont ott lakom! :)
2016. ápr. 7. 17:05
 14/15 anonim ***** válasza:
nem vagy szegedi, budapesti vagyok, de tudtam.:) Szegedet szokás egyetemvárosnak hívni a köznyelvben, hírekben.
2016. ápr. 7. 17:07
 15/15 anonim ***** válasza:
*nem vagyok
2016. ápr. 7. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!