Tudtok olyan meddőségi központot/kórházat ajánlani, ahol tényleg foglalkoznak az emberrel?
Szia! Én a pécsi meddőségibe járok, és pont az a bajom, hogy futószalag szerűen mennek a dolgok.
A Kaáli-ról jobbat hallottam, úgyhogy ha a mostani inszemünk nem sikerült, akkor lehet, hogy átmegyünk oda. Egy ismerősömnek is volt jó pár inszeme a meddőségibe, utána átment a Kaáli-ba, ahol közölték vele, hogy valamelyik eredménye annyira alacsony, hogy ők ezzel nem is csinálnak inszemet, mert felesleges, és csak a lombik segíthet. Sikerült is. A meddőségiről azt mondják, hogy "könyv szerint" mennek a dolgok, a Kaáli-ban meg igazodnak a Te ciklusodhoz. Amit én még hiányoltam, hogy közvetlenül inszem előtt nem csináltak ultrahangot, úgyhogy nem is biztos, hogy megrepedt a tüszőm. Annyi, hogy a meddőségiben ingyenes maga a kezelés, csak a gyógyszerekért kell fizetni, míg a Kaáli-ban elég húzós árak vannak, ott mindenért fizetni kell. Olyan helyről is hallottam, ahol rögtön két inszemet csinálnak egymás utáni napon, biztos, ami biztos. Sőt, olyat is olvastam már, hogy ultrahangon követik a kis katonák útját. Azt nem tudom, hogy melyik intézetben van. De ha van rá lehetőségetek, akkor a Kaáli-ba menjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!