Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Tudtok olyan meddőségi központ...

Tudtok olyan meddőségi központot/kórházat ajánlani, ahol tényleg foglalkoznak az emberrel?

Figyelt kérdés
Férjemmel 3 éve próbálkozunk a babával de sajnos nem jön össze. El akarunk menni teljeskörű kivizsgálásra,ahol mindkettőnket megvizsgálnak.

2016. ápr. 2. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Pécs? De lehet,h sajnos pénz kérdés :(
2016. ápr. 2. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Kaáli intézet?
2016. ápr. 2. 23:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Hallottam az intézetről,az interneten is sokat hírdetnek.De elsősorban azok a helyek érdekelnének,ahol már volt tapasztalata valakinek.
2016. ápr. 3. 08:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én a pécsi meddőségibe járok, és pont az a bajom, hogy futószalag szerűen mennek a dolgok.

A Kaáli-ról jobbat hallottam, úgyhogy ha a mostani inszemünk nem sikerült, akkor lehet, hogy átmegyünk oda. Egy ismerősömnek is volt jó pár inszeme a meddőségibe, utána átment a Kaáli-ba, ahol közölték vele, hogy valamelyik eredménye annyira alacsony, hogy ők ezzel nem is csinálnak inszemet, mert felesleges, és csak a lombik segíthet. Sikerült is. A meddőségiről azt mondják, hogy "könyv szerint" mennek a dolgok, a Kaáli-ban meg igazodnak a Te ciklusodhoz. Amit én még hiányoltam, hogy közvetlenül inszem előtt nem csináltak ultrahangot, úgyhogy nem is biztos, hogy megrepedt a tüszőm. Annyi, hogy a meddőségiben ingyenes maga a kezelés, csak a gyógyszerekért kell fizetni, míg a Kaáli-ban elég húzós árak vannak, ott mindenért fizetni kell. Olyan helyről is hallottam, ahol rögtön két inszemet csinálnak egymás utáni napon, biztos, ami biztos. Sőt, olyat is olvastam már, hogy ultrahangon követik a kis katonák útját. Azt nem tudom, hogy melyik intézetben van. De ha van rá lehetőségetek, akkor a Kaáli-ba menjetek.

2016. ápr. 3. 09:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi a szegedi Kaáliba járunk. A vizsgálatok nagy részét nem ott végzik, tb alapon bárhol megcsináltathatod. Első konzultáció 15ezer,továbbiak ingyenesek. Maga az eljaras is ingyenes, csak a gyógyszereket kell fizetni, ez mondjuk elég sok is lehet. Viszont több mint egy éves a várólista. Ha előbb akarsz menni,195-ert van most akciójuk. A szükséges vizsgálatok beszerzése 1-2 hónap,ha nincs különösebb gondotok.
2016. ápr. 3. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a pécsibe jártam, lévén pécsi vagyok :) teljesen meg voltam vele elégedve, mindig minden kérdésemre válaszoltak, foglalkoztak velem. Az eredmény is itt van, a két hónapos kisfiam :)
2016. ápr. 17. 16:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a Reprosys Termékenységi Központban voltam. Sajnos nekem egy gyulladás miatt el kellett távolítani a petevezetőimet, ezért csak az IVF jöhetett szóba. Több helyen jártam, és nagyon sokat kutattam, hogy hova menjek,végül a Reprosys-t választottuk, szakmailag ők a legjobbak szerintem. Elsőre teherbe estem. Árak alapján is ők a a legjobbak, ha az ember nem akar éveket várni egy babára, amire nekünk nem volt időnk, most vagyok 38.
2017. máj. 23. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!