Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Cukor és inzulinterheléssel...

Cukor és inzulinterheléssel kapcsolatban lenne pár kérdésem?

Figyelt kérdés
Hétfőn kell mennem a 3 napi hormonsor és cukor és inzulinterhelésre.Ma megvettem a glükózt,de nem vagyok benne biztos,hogy jól emlékszem-e,hogy kell elkészíteni.Nekem a doki azt mondta,hogy előtte való nap este csináljam meg 3 dl vízzel és rakjam be a hűtőbe majd másnap vigyem magammal a vérvéterre és az első vérvétel után van 5 percem,hogy megigyam...nem vagyok benne biztos,hogy jól emlékszem..Segítenétek?
2016. ápr. 1. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
szia , en is kell menjek ,de viszont nekem ott fogjak ide adni igyam meg ! nekem ijensmit nem mondtak hogy keszitsem el otthon!!
2016. ápr. 1. 13:15
 2/6 anonim ***** válasza:

az 5 perc max 5 perc. legjobb, ha vérvétel után azonnal lehúzod.

a hűtő azért kell, hogy ihatóbb legyen. nyugodtan tehetsz majd bele kis citromlevet is.

a terhelésnél viszont arra figyelni kell, hogy a 2 óra alatt NEM SZABAD mászkálni, sétálgatni, semmit csinálni, csak ücsörögni egy helyben. szóval vigyél könyvet, rejtvényt, akármit, amivel 120 percen keresztül elfoglalod magad úgy, hogy a fenekeden maradsz.

2016. ápr. 1. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:

igen jól emlékszel!

forrald fel a vizet és várd meg míg langyosra kihűl és keverd bele a glukozt

leveszik az első vért aztán meg kell inni a lötyit

2016. ápr. 1. 13:21
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat,sokat segítettek :)!

Mindenkinek ment a zöld kéz :).

1-es tuti nekem kell megcsinálnom a lötyit mert a Doktornőm felírta receptre a glükózt és ki kellett váltanom!

2-3-as köszönöm szépen nagyon sokat segítettek :).Kaptam egy kis leírást maga a vérvételről meg mit szabad és mit nem csinálnom,de ezzel magam csináljam meg a lötyi dologgal nem voltam teljesen tisztába :).

2016. ápr. 1. 14:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Érdemes este megcsinálni, mert elég nehezen oldódik fel. Vagy úgy csináld, hogy kicsit melegítsd meg a vizet, és úgy keverd bele, majd hűtsd le, vagy pedig nagyon lassan, folyamatos keverés mellett add a hideg vízhez a cukrot.

Ha egybe beleöntöd a hideg vízbe, akkor összekövül az edény alján, tapasztalat:D

2016. ápr. 1. 16:11
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsot :)!

Ezt a kövülős dolgot mondta a gyógyszertáros is,de jó ötletet nem tudott adni...

2016. ápr. 1. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!