Cukor és inzulinterheléssel kapcsolatban lenne pár kérdésem?
az 5 perc max 5 perc. legjobb, ha vérvétel után azonnal lehúzod.
a hűtő azért kell, hogy ihatóbb legyen. nyugodtan tehetsz majd bele kis citromlevet is.
a terhelésnél viszont arra figyelni kell, hogy a 2 óra alatt NEM SZABAD mászkálni, sétálgatni, semmit csinálni, csak ücsörögni egy helyben. szóval vigyél könyvet, rejtvényt, akármit, amivel 120 percen keresztül elfoglalod magad úgy, hogy a fenekeden maradsz.
igen jól emlékszel!
forrald fel a vizet és várd meg míg langyosra kihűl és keverd bele a glukozt
leveszik az első vért aztán meg kell inni a lötyit
Köszönöm szépen a válaszokat,sokat segítettek :)!
Mindenkinek ment a zöld kéz :).
1-es tuti nekem kell megcsinálnom a lötyit mert a Doktornőm felírta receptre a glükózt és ki kellett váltanom!
2-3-as köszönöm szépen nagyon sokat segítettek :).Kaptam egy kis leírást maga a vérvételről meg mit szabad és mit nem csinálnom,de ezzel magam csináljam meg a lötyi dologgal nem voltam teljesen tisztába :).
Érdemes este megcsinálni, mert elég nehezen oldódik fel. Vagy úgy csináld, hogy kicsit melegítsd meg a vizet, és úgy keverd bele, majd hűtsd le, vagy pedig nagyon lassan, folyamatos keverés mellett add a hideg vízhez a cukrot.
Ha egybe beleöntöd a hideg vízbe, akkor összekövül az edény alján, tapasztalat:D
Köszönöm a tanácsot :)!
Ezt a kövülős dolgot mondta a gyógyszertáros is,de jó ötletet nem tudott adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!