Segíten3tek a lombikkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Sajnos az alacsony spermium szám miatt kiderült hogy csak lombikkal lehet babánk. Mi a menete? Mi mennyibe kerül, és mennyi időt vesz igénybe?
2016. márc. 25. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Ugyanaz,mint a tobbinek. Bejelentkezel a választott helyre...viszed a leleteket es feltesznek varolistara. Változó hol milyen hosszú, nálunk egy éves a TB lista.

Ha kifizeted azonnal mehetsz. Ez mindenhol más összeg 350 e Ft-tol indul. Aztán a stimulalashoz a szerek 100-160 ezer kb. Plussz amit beszedtünk, Ceizel férfiaknak kifejlesztett vitaminja 10e/hó. 20e/hó a párom fehérje pora, 6000/hó a vitamin komplexe. Aztán most 3havi méhpempő kúrát is megcsinált ez volt 30e.

Nálunk 1-1 élő sperma van csak.

És ami nekem még szinten vitamin komplex 3000/hó,ittam folsav port 13000/2havi adag. Terhes vitamin 5e/hó. Aztán a járulékos költségek, tesztek, üzemanyag, gyümölcsök, a változatos étrend. Mindez 3*.

Viszont kettő szívecske dobog a pocimban!!! Mindent megér!!! Csak nehéz anyagilag, döntő melyik helyet választod! Sok sikert!

2016. márc. 25. 14:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Hova lehet jelentkezni? Milyen leleteket? Csak a páromnak van a sperma vizsgálatról.
2016. márc. 25. 14:29
 3/8 A kérdező kommentje:
jesszus! 1 év a várólista? És mennyi idő telik el az első időponttól a beültetésig?
2016. márc. 25. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Van ahol rövidebb a várakozás. Nekünk kettő egymástól független sperma lelet kellett. Aztán rakszuresem vittem, mas nem volt mivel nálam nincs gond😊 a többi beutalót adtak a konzultáción. Ott megbeszéltük melyik hónapot szeretnénk és abban kezdtük. A TBnel ők szóltak, hogy idő van. 10honap volt, én addig fizetosre mentem.
2016. márc. 25. 14:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Nincs nőgyógyászod? Nekem ő ajánlott helyet. Áprilisban voltam,májusban kezdtük. Van tobb prorokol ilyen kérdésekre, hogy mi a részletes menete nem lehet válaszolni. A doki fogja kiválasztani melyik kell Nektek. Konzultáció utan 4-5 havonta mentem kb.
2016. márc. 25. 14:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó hol voltatok hogy ilyen hamar sorra kerültetek? Nekünk 6 hónapra adtak első konzultációra időpontot (Debrecen kaáli) Fizettétek azt a 190.000 ft-os azonnali lombikot?
2016. márc. 25. 15:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen díj itt, ezért írtam, hogy mindenhol másak az árak. 😊 nem is volt azonnali, kertem időpontot konzultációra az volt egy hónap. Ezután mindent elinteztunk ami kellett még két hét alatt😊 Aztán a következő mensit megvártuk és indultunk.
2016. márc. 25. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:
És ezt hol?
2016. márc. 25. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!