Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Az vajon miért lehet, hogy...

Az vajon miért lehet, hogy bár nincs semmilyen kimutatható problémánk, mégsem sikerül teherbe esnem? Mintha a beágyazódás valamiért nem jönne össze. A ciklusom, a hormonjaim, a szerveim és a férjem is rendben van. És mégsem sikerül, lassan 1 éve.

Figyelt kérdés
A ciklusom 28 napos, pontos, mint az atomóra, a petevezetőim átjárhatók, szervi bajom nincs, sem inzulinrezisztenciám, sem PCO-m, rendszeresen van peteérésem és tüszőrepedésem (nézik UH-n), a hormonjaimat is többször mérték, rendben vannak, a férjem "állománya" is egészséges, a "megfelelő" időben is szoktunk együtt lenni. Szedek Elevit Plust, E-vitamint, D-vitamint, ciklus első felében barátcserjét+cickafarkteát, második felében palástfűteát. Szóval nem ezeken múlik. Akkor mégis mi lehet a baj, hogyan lehetne elősegíteni a beágyazódást, illetve hogy megmaradjon a bébi?
2016. márc. 19. 14:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából a kivizsgálásokon már azért estem át, mert 31 éves vagyok és az orvosom azt mondta, hogy 30 felett nem szokás megvárni az 1 évet, inkább a 6-8 hónap az irányadó. Én még vártam volna, de a doki tanácsolta, hogy szép fokozatosan csinálgassuk végig őket, hogy ha vmi van, legyen idő kikezelni. A lelki okokban igazatok lehet, mert egyrészt a munkám is stresszes, másrészt mivel nem találtak racionális magyarázatot, tehetetlennek érzem magam és ez frusztrál. De lehet, hogy tényleg csak nem estünk eddig bele a 20%-ba...
2016. márc. 20. 13:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Hidd el a stressz nagyon sokban befolyásol. Sajnos ugyan ez a probléma nálunk is ugy hogy várom már mikor leszünk közösen szabadságon és betámadom a férjem :D
2016. márc. 20. 14:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez a tulsagosan görcsölsz akkora hülyeseg.. Nekünk öt eve nem sikerül, egy orvos sem hajlando segiteni, mert mknden lelet negativ. Tutira szervi ok van, mert volt mar egy terhessegem csak elveteltem. Sajnos nincs mast tenni mig addig jarni orvoshoz, amig nem talalsz valaki aki erdemben foglalkozik veled.
2016. márc. 25. 10:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Amúgy a kedvencem mikor olyat írnak, hogy a pár nem kompatibilis egymással. Ezek szerint akkor az emberek addig váltogassák a párjukat amíg nem találnak olyat akivel sikerül? Én ezt akkora baromságnak tartom.
2023. márc. 4. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!