Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Volt már valakivel így? Ha...

Volt már valakivel így? Ha igen, egyszerűen mensi volt?

Figyelt kérdés

Sajnos megjött a nemvárt,bár eltér a szokásos mensitől,az alhasam borzasztóan fáj,nyilal a petefészkem,le szakad és fáj a derekam,3napos volt a mensim(tegnap már nem volt semmi)de egész végig csak maszatolás volt.

Nos tegnap már elmúlt és megpróbáltunk együtt lenni a férjemmel,de borzasztóan fájt éreztem hogy feszül szét a néhem,nyilalt bele az alhasamba,szóval abba is hagytuk aztán élénk piros vérzés jött majd egy kocsonya szerű véd darab esett ki belőlem(bocsi ha undi:/)

Mitől lehet ez?hasonló valakinél?

Bunkó válaszokat nem kérek,köszönöm.

2016. márc. 12. 10:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

hétfőn minden nyitva van

vasárnap meg van ügyeletes gyógyszertár....

2016. márc. 12. 20:57
 12/21 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem hülyeség amit írtam....talán olvass utána nem véletlen hogy a nem terhes nőknél a magas prolaktin szint oka lehet a medősségnek ez az egyik a másik meg mivel a tej a prolaktintól van ezért írtam hogy kicsi az esélye....de hogy lásd....."A szülés után bekövetkező prolaktin szint emelkedés természetes folyamat, ez is hozzájárul ahhoz, hogy a szoptatás alatt minimálisra csökken a teherbeesés lehetősége. A normálisnál magasabb prolaktin érték ugyanis gátolja a női nemi ciklus beindításáért felelős hormonok termelődését, így a tüszőérést és a beágyazódást." [link] ebben a cikkben is található....erről....egyébként ha szép az idő egy 10 hónapos babával egy gyógyszertárig úgy gondolom el lehet azért sétálni....
2016. márc. 12. 21:04
 13/21 A kérdező kommentje:
Itt nincs ügyeletes gyógyszertár sajnos és ha lenne sem tudnék menni,férjem éjszakás lesz,bocsi ha leugattalak utolsó van benne igazság tudom,ha szép lesz az idő hétfőn veszek egy t.tesztet ,de már késő lenne nem?
2016. márc. 12. 21:45
 14/21 mandiga ***** válasza:

Én szoptattam mikor terhes lettem, a kisfiam akkor volt 4 hónapos. Nem lehetetlen, sőt, nagyon is könnyen összejön a baba szoptatás alatt.

Kedves kérdező, valahogy el kellene menned orvoshoz, akár ma este, amikor csak tudtok. Nem hangzik jól amit írtál. A nyálkás darab az valószinű a méhnyálkahártya, a darabos vérzés meg nem normális, lehet egy spontán vetélés miatt. Ilyenkor az a lényeg, hogy az orvos megállapítsa, hogy nem maradt benned semmi ami további bajt okozna.

2016. márc. 13. 08:09
 15/21 A kérdező kommentje:

Már a vérzés elmúlt,tegnap volt egy erősebb görcsöm de elaludtam és abba maradt,holnap tudok orvoshoz menni,látni fog még valamit?

Köszönöm a válaszold!

2016. márc. 13. 11:11
 16/21 A kérdező kommentje:

Van egy kis görcsöm,és víz szerű vér megint jön,eléggé megijedtem,ez norm.?

Telefonáltam anyuéknak és ha még jön vér bemegyünk az ügyeletre

2016. márc. 13. 11:20
 17/21 anonim ***** válasza:
hát vagy semmit vagy bababát amire szerintem kicsi az esély de nem lehetetlen. Vérzés elöfordul terheség alatt is mert a szervezett még emléxik arra ,hogy meg kellene jönnie és a megvastagodot méhfal ilyenkor is levállik. Ezt az orvos mondta.
2016. márc. 13. 11:22
 18/21 A kérdező kommentje:
Igazából,azért is fura mert 3napig szokott a mensi tartani ma már ez az 5.nap úgy hogy már tegnap elmúlt...
2016. márc. 13. 11:33
 19/21 A kérdező kommentje:
És ez a 2percenkénti pisilés?volt valalinél hasonló?egyszer jön vér utána megint abba marad és ismét előröl:ss
2016. márc. 13. 11:48
 20/21 anonim ***** válasza:
nekem ki maradt egy honapig vér savasodás miatt, rengeteg ugyan olyan tünetem volt mint ha terhes lennék. A hormon megnövekedés miatt. A szervezettem egy hártyát vonnt a petesejtem köré és nem tudot ki löködni igy elsorvadt. Utánna viszont darabosan jött meg :S
2016. márc. 13. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!