Volt már valakivel így? Ha igen, egyszerűen mensi volt?
Sajnos megjött a nemvárt,bár eltér a szokásos mensitől,az alhasam borzasztóan fáj,nyilal a petefészkem,le szakad és fáj a derekam,3napos volt a mensim(tegnap már nem volt semmi)de egész végig csak maszatolás volt.
Nos tegnap már elmúlt és megpróbáltunk együtt lenni a férjemmel,de borzasztóan fájt éreztem hogy feszül szét a néhem,nyilalt bele az alhasamba,szóval abba is hagytuk aztán élénk piros vérzés jött majd egy kocsonya szerű véd darab esett ki belőlem(bocsi ha undi:/)
Mitől lehet ez?hasonló valakinél?
Bunkó válaszokat nem kérek,köszönöm.

hétfőn minden nyitva van
vasárnap meg van ügyeletes gyógyszertár....

Én szoptattam mikor terhes lettem, a kisfiam akkor volt 4 hónapos. Nem lehetetlen, sőt, nagyon is könnyen összejön a baba szoptatás alatt.
Kedves kérdező, valahogy el kellene menned orvoshoz, akár ma este, amikor csak tudtok. Nem hangzik jól amit írtál. A nyálkás darab az valószinű a méhnyálkahártya, a darabos vérzés meg nem normális, lehet egy spontán vetélés miatt. Ilyenkor az a lényeg, hogy az orvos megállapítsa, hogy nem maradt benned semmi ami további bajt okozna.
Már a vérzés elmúlt,tegnap volt egy erősebb görcsöm de elaludtam és abba maradt,holnap tudok orvoshoz menni,látni fog még valamit?
Köszönöm a válaszold!
Van egy kis görcsöm,és víz szerű vér megint jön,eléggé megijedtem,ez norm.?
Telefonáltam anyuéknak és ha még jön vér bemegyünk az ügyeletre

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!