Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Volt már valakivel így? Ha...

Volt már valakivel így? Ha igen, egyszerűen mensi volt?

Figyelt kérdés

Sajnos megjött a nemvárt,bár eltér a szokásos mensitől,az alhasam borzasztóan fáj,nyilal a petefészkem,le szakad és fáj a derekam,3napos volt a mensim(tegnap már nem volt semmi)de egész végig csak maszatolás volt.

Nos tegnap már elmúlt és megpróbáltunk együtt lenni a férjemmel,de borzasztóan fájt éreztem hogy feszül szét a néhem,nyilalt bele az alhasamba,szóval abba is hagytuk aztán élénk piros vérzés jött majd egy kocsonya szerű véd darab esett ki belőlem(bocsi ha undi:/)

Mitől lehet ez?hasonló valakinél?

Bunkó válaszokat nem kérek,köszönöm.

2016. márc. 12. 10:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Hát ez nem hangzik túl jól, mindenképp dokihoz kellene menned, akár az ügyeletre is.
2016. márc. 12. 11:37
 2/21 A kérdező kommentje:

Férjem dolgozik,10hós babámat nemtudom itthon hagyni sem magammal vinni,hétfőn tudok dokihoz menni,nem akarok hülyedéget írni ,de olyan volt az a darab vér mint egy hosszúkás gömb aminek a vége hullámba jött,korai vetélés lehet?

Hétfőn a teszt kimutatná még ha terhesség volt?:/

2016. márc. 12. 12:33
 3/21 anonim ***** válasza:
a vér teszt kimutathatja az emelkedet Hormon szntett, de szerintem korai vetélés nekem is volt ilyen 3 honapja.
2016. márc. 12. 14:41
 4/21 A kérdező kommentje:

És a korai vetélést mi okozza?

Még mindig "érzékeny" a hasam alja ,fáradt vagyok ,hányingerem van,egy nagyon pici vérdarab most nemrég is kiesett,és maszatoló vérzés is van egy kevés,nagyon elszomorít a dolog.

2016. márc. 12. 15:09
 5/21 anonim ***** válasza:
Ha normál időben megjött, akkor az olyan korai vetélésnek kellett lennie, amikor még nincs ekkora petezsák. Vagy volt egy kósza peteérésed az előző hónapban. Amúgy 50%-ban kromoszóma-rendellenesség mutatható ki ilyen esetben, de pl. beágyazódási problémától kezdve, sok minden okozhatja. Fel a fejjel, nekem egy ilyen nagyon korai vetélés után jött össze a lányom!
2016. márc. 12. 15:22
 6/21 A kérdező kommentje:

Biztos hogy vetélés volt?picit görcsölök most is de nagyon hányingerem van,a betéten van egy banra folt és egy élénk piros,olyan nehéz elfogadni,alig vártuk hogy legyen kistesó és erre....

Köszönöm a válaszokat!

2016. márc. 12. 15:31
 7/21 A kérdező kommentje:

Bocsi h értetlen vagyok,de már tényleg nem értem!

2percenként járok pisilni,szédülök,hányingerem van,mindentől felfordul a gyomrom,enyhén görcsölök,émelygek,ingerlékeny vagyok,minden felidegesít,nagyon rosszul érzem magam,a wc papíron híg élénk piros vérzés volt benne egy borsónyi vérrögel,mitől vannak ilyen tüneteim ha vetélek/el vetéltem?annyira nehéz elfogadni:/

Biztos hogy nem terhesség?Hétfőn kimutatná még a teszt?

Írjatok kérlek!;/

2016. márc. 12. 16:18
 8/21 anonim ***** válasza:
Amiatt is produkálhatsz ilyen tüneteket,mert nagyon szeretnél terhes lenni.
2016. márc. 12. 18:01
 9/21 anonim ***** válasza:
miért nem csinálsz tesztet ? egyébként a darabos vérzés mástól is lehet például mióma....de a helyedben én nem várnék és ügyelet nagyszülők testvér bárki aki tud vigyázni a babádra ? De a teszt lenne a legbiztosabb és nem találgatnál itt ....ha szoptatod még a babád és van tejed is akkor kizárnám a terhességet hiszen a prolaktin megakadályozza a teherbeesést....
2016. márc. 12. 18:21
 10/21 A kérdező kommentje:

11ig volt patika nemtudtam tesztet venni férjem már 4kor elment dolgozni a kicsit nemtudom magammal elrángatni,szerdán tudok teszet venni de már szerintem felesleges lenne,nemrég voltam nő dokinál nem látott semmit kizárt hogy mióma,már ezelőtt is voltak tünetek csak nem ennyire,igen szoptatok,de honnan veszed ezt a hülyeséget hogy szoptatás alatt nem lehet teherbe esni?a szoptatás nem véd,xy nő esett már teherbe szoptatás alatt nemhiszem hogy én lennék a kivétel ,minden esetre szerdán megyek orvoshoz hátha lát valamit,vérzés már nincs egyébként.

Azért köszi a válaszokat!

2016. márc. 12. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!