Laparoszkópiás műtét?
Segítségeteket szeretném kérni! Márc.16-án lesz laparoszkópiás műtétem Pécsen, és arról szeretnék infót kérni, hogy mi lesz a műtét menete? Sajnos nem mondtak sok infot, sőt csak annyit, hogy 16-án reggel 7:10-re menjek, előtte éjféltől ne egyek, és ne igyak.
2012-ben volt már ilyen műtétem, akkor előtte nap befeküdtem, hashajtás, beöntés volt. Mennem kellett előtte háziorvoshoz EKG-ra+teljes vérkép. Most ezt sem mondták... Aznap fognak mindent megcsinálni? Babát szeretnénk, volt egy cisztám, ami remélhetőleg felszívódott, és csak szeretne körül nézni ismét a doki. Amitől még félek, az a dréncső. Szerintetek lesz? Ne haragudjatok, lehet, hogy kicsit értelemtlen dolgokat írtam, de kezdek parázni... :(
Nekem előtte kb. 1 héttel volt vérvétel és EKG. Beöntést, hashajtást nem kaptam.
Szerintem hívd fel Őket nyugodtan és kérdezd meg, hogy vigyél e labort meg kell e EKG.
Nehogy e miatt maradjon el a műtét.
A kórházat nem ismerem, de ha állami, akkor valahogy kizártnak tartom, hogy ott hipp-hopp csinálnak neked egy teljes labort :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!