Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Segitséget szeretnék kérni....

Ajtai Barbara kérdése:

Segitséget szeretnék kérni. Valaki tud segiteni?

Figyelt kérdés
Január 22.-én volt az utolso menstruáciom első napja.26.-án együtt voltam a párommal.Február 5.én volt egy kis összeveszésünk és félre léptem a volt párommal akivel 2 évig éltünk együtt.2 évig probálkoztunk a babával egyszer sikerült de az még korai volt ezért sajnos elkellett vetetni azután nem volt baba.Február 5.-én megtörtént azután a párommal kibékültünk és vele voltam folyamatosan.A teszt 2 erős csikot mutatott.A páromé a baba ?
2016. márc. 1. 22:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Figyelj. Fogd fel!!! Február 5... Február 5-12-ig bármikor lehetett peteérésed,sokmindentől függ. Doki sem fogja tudni kitalálni kié a gyerek! Értsd meg!
2016. márc. 2. 07:22
 22/28 anonim ***** válasza:
Foggal,körömmel a gyerekért? Hát az utcán had szaladgáljon,nem számit ha elb.ssza egy autó elv nem ezt mutatja. Nem ragaszkodnak,csak simán ők állatként élnek,a szaporodás az első. Tisztelet a kivételnek. Ha valaki félre lép,védekezik. Exeddel két évig gyereket akartatok,majd mikor sikerült,megölted. Ezt nem kommentálnám. Akárhogy szidod itt az embereket,ritka eset,ha valaki nem tudja ki a gyereke apja. Komoly kapcsolatnál mégha félre is megy valaki,védekezik,pont emiatt,nehogy mástól legyen gyereke. És azt nem lehet titkolni. Kinézet,örökölt betegség,simán különböző vércsoport is pl...
2016. márc. 2. 07:34
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

"Látod a romák foggal körömmel harcolna a gyerekükért. Bármi legyen soha nem adnák. Ti prosztokrol lehet beszélni megölitek,megeröszakoljátok a gyerekeiteket"

Hazudsz. Már megöltél egyet, akit akarva indítottatok el, de aztán mégis túl korán jött???? Ezt is ki akarod végezni, mert nincs benned tisztesség. Undorító vagy és nem azért mert cigány vagy, hanem azért mert gerinctelen féreg vagy.

2016. márc. 2. 08:00
 24/28 anonim ***** válasza:

Megszülöd a fiadat? Mégis honnan tudod, hogy fiú lesz-e vagy sem? Kész röhej. Elég gáz, hogy egy kis összeveszés elég ahhoz, hogy félrekefélj. Gondolom ezt a mentalitást adod tovább majd a gyereknek is...

OFF: Gondolom nem csak én kerestem rá fb-n a hölgyeményre.. Mondanom sem kell, nem idén barnult :D

2016. márc. 2. 12:52
 25/28 anonim ***** válasza:
18 éves, de két éve próbálkoztak babával, a másik kérdése szerint. Anyám borogass!
2016. márc. 3. 12:20
 26/28 anonim ***** válasza:
2014.júliusában még szerelmes volt :D
2016. márc. 3. 12:26
 27/28 anonim ***** válasza:
Szia mensi után 4 nappal igen kicsi az esélye a peteérésnek,számittásaim szerint a második illető az apa.kb a 13 napon voltál eggyütt az ex barátodal.Nem rossz indulatbol de következő nap nem voltál eggyütt a jelenlegi pároddal?Mert akkor előfordulhat hogy a jelenlegi párod az apa.Hány naposak a ciklusaid?
2016. márc. 4. 15:46
 28/28 anonim ***** válasza:

Ja, a romák családcentrikusak. Mert azt annak lehet nevelni, hogy utolsó putrikban, állati körülmények között egy tucat gyereket neveltek.

Szociális munkásként dolgozó ismerősöm tudna mesélni. Ugyancsak romáéknál fordul elő nagyobb számban a családtagokkal való szex, szóval inkább fogtad volna be a szád, kicsi Barbi.

Az abortuszt megint ne kelljen emlegetni, a korodbeli cigánycsajszik havonta szaladgálnak az önkormányzathoz igazolásért, hogy ingyen legyen az abortusz.

2016. márc. 6. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!