Segitséget szeretnék kérni. Valaki tud segiteni?
Én speciel soha nem fogok ilyen helyzetbe kerülni, mert egy vita miatt még nem megyek a szomszédba széttenni a lábam...
Az, hogy te ezt megtetted az csak téged minősít, és ne csodálkozz, ha ennek az emberek hangot is adnak. Már most sajnálom a gyerekedet!
Érdekes, én pl. még nem kerültem ilyen helyzetbe, mert soha egyik párom mellett sem d.gtam félre...
DNS teszt a Te barátod!
Tönkreteszel több életet! Most beadagolod a "párodnak" hogy babátok lesz,a félreba ..st meg eltitkolod... Utána x év múlva ha vmi gond van,kiderül h apukának mondott vki nem is az igazi apuka.
Vagy ott a másik,hogy a szexpartnered majd megy és elmondja mit tettél,de gyanítom annak verés lesz a vége a fajtából kiindulva.
Gondolkozni nem most kell. Akkor kellett volna mikor összefeküdtél az exeddel. De ha már ilyen k,,rva vagy,legalább védekeztél volna ha babatervezès előtt álltál,hogy ugye ne kelljen elmenni dolgozni.
Mindenkit tönkreteszel. Még a gyereket is aki 10 év múlva megkapja h anyád olyan k,,rva volt hogy nem tudni ki az apád. Arra nem gondoltál,hogy esetleg majd az exedre fog hasonlítani?
Hiába írjuk a DNS-t,te úgyis hazudni fogsz. De a hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kutyát.
Normális FELELŐSSÉGTELJES NŐ,nem rohan minden veszekedésnél máshoz kefélni.
Írtuk itt is,a másik kérdésnél is,ezt csak a DNS dönti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!