Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Segitséget szeretnék kérni....

Ajtai Barbara kérdése:

Segitséget szeretnék kérni. Valaki tud segiteni?

Figyelt kérdés
Január 22.-én volt az utolso menstruáciom első napja.26.-án együtt voltam a párommal.Február 5.én volt egy kis összeveszésünk és félre léptem a volt párommal akivel 2 évig éltünk együtt.2 évig probálkoztunk a babával egyszer sikerült de az még korai volt ezért sajnos elkellett vetetni azután nem volt baba.Február 5.-én megtörtént azután a párommal kibékültünk és vele voltam folyamatosan.A teszt 2 erős csikot mutatott.A páromé a baba ?
2016. márc. 1. 22:48
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Figyelj csak ha már más dolgod sincs csak az,hogy egész nap azt nézd,hogy ki mit ir ki vagy ne irj alá semmit vagy olyat irj alá amivel nem megbántod az embereket. Hidd el,hogy nem vagyok rá büszke csupán kétségbe vagyok esve mert nagyon szeretném ezt a kisbabát de nem tudnék ugy élni,hogy leki ismeretem legyen,hogy nem attol van a babám akit szeretek.Bárki kerülhet sajnos ilyen helyzetbe és nem lenézni és elitélni kell a másikat hanem segiteni egy válasszal.Ha erre nem vagy képes drága huzz el innen és ne kommentelj a ki irásom alá !!!! Inkább keress magadnak más elfoglaltságot és ne azzal foglakozz,hogy ki mit ir ki és kinek mibe kössél bele !
2016. márc. 1. 23:26
 12/28 anonim ***** válasza:

Én speciel soha nem fogok ilyen helyzetbe kerülni, mert egy vita miatt még nem megyek a szomszédba széttenni a lábam...

Az, hogy te ezt megtetted az csak téged minősít, és ne csodálkozz, ha ennek az emberek hangot is adnak. Már most sajnálom a gyerekedet!

2016. márc. 1. 23:31
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, én pl. még nem kerültem ilyen helyzetbe, mert soha egyik párom mellett sem d.gtam félre...

DNS teszt a Te barátod!

2016. márc. 1. 23:31
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit nem értesz azon,hogy APASÁGI VIZSGÁLAT???Vagy írjam úgy,DNS-TESZT???Bár miért is lenne ennyi eszed,hogy tudjak mik ezek?Segítek,ez alapján derül ki "kijjé a puja",itt a monitoron keresztül nem tudsz mintát adni,hogy a gyakorisok megmondják.Felfogtad?De d*gni van eszed,te csökött fogyatékos.Az ilyenek miért sikerül a baba?
2016. márc. 1. 23:33
 15/28 A kérdező kommentje:
Ne sajnáld mert attol,hogy ilyen helyzetbe kerültem még lehetek jo anya.Ki vagy te,hogy itélkezz felettem amikor nem is ismersz csak unalombol ide jöttél és ocsárolsz mindenkit. De ne haragudj nem vagyok kiváncsi a gusztustalan ki irásaidra ugy,hogy tedd meg azt a szivességet,hogy elhuzol a ki irásom alol és nem kommentelsz !!!
2016. márc. 1. 23:34
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát,bocs,hiába privizel,van 2 gyerekem és én tudom ki az apjuk.Úgyhogy ez bukta.De nálatok,romáéknál nem lehet tudni.
2016. márc. 1. 23:39
 17/28 anonim ***** válasza:
Most jót röhögtem.Bármi legyen,oda nem adnák a gyereküket?Akkor hogy is volt az az abortuszod a kérdés alatti kifejtésben?Szánalom vagy,inkább nem süllyedek le melléd.Az üzeneteid pedig már nem fognak jönni,mert kilőttelek.
2016. márc. 1. 23:51
 18/28 A kérdező kommentje:
Hát nem ész hanem jo test :) De köszönöm a válaszotokat legalább erőt kaptam belőletek és megszülöm a gyönyörű szép fiamat. :) Amelyik meg rosszat mond kivanom hogy az életébe egy csepp boldogsága sem ,legyen! Hamár romáztok előveszem a jo modoromat Hokadt prosztok !!!
2016. márc. 1. 23:51
 19/28 anonim ***** válasza:
Hat, barmelyike lehet .,.
2016. márc. 2. 00:36
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Tönkreteszel több életet! Most beadagolod a "párodnak" hogy babátok lesz,a félreba ..st meg eltitkolod... Utána x év múlva ha vmi gond van,kiderül h apukának mondott vki nem is az igazi apuka.

Vagy ott a másik,hogy a szexpartnered majd megy és elmondja mit tettél,de gyanítom annak verés lesz a vége a fajtából kiindulva.

Gondolkozni nem most kell. Akkor kellett volna mikor összefeküdtél az exeddel. De ha már ilyen k,,rva vagy,legalább védekeztél volna ha babatervezès előtt álltál,hogy ugye ne kelljen elmenni dolgozni.

Mindenkit tönkreteszel. Még a gyereket is aki 10 év múlva megkapja h anyád olyan k,,rva volt hogy nem tudni ki az apád. Arra nem gondoltál,hogy esetleg majd az exedre fog hasonlítani?

Hiába írjuk a DNS-t,te úgyis hazudni fogsz. De a hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kutyát.

Normális FELELŐSSÉGTELJES NŐ,nem rohan minden veszekedésnél máshoz kefélni.

Írtuk itt is,a másik kérdésnél is,ezt csak a DNS dönti el.

2016. márc. 2. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!