Baj, ha a 10. napon full negatív az ovulációs tesztem 28 napos ciklus esetén?

Figyelt kérdés
Clostyt szedek a ciklus 3 napjától napi egyet kellet 5napon át. A bal petefészkemet elkezdtem érezni feszíteni, ezért csináltam egy ovutesztet, de totál negatív (25ös). Korai volt vagy már kellene mutatnia valamit?

2016. febr. 25. 18:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
14# voltam 
2016. márc. 3. 07:02
 22/26 A kérdező kommentje:

Huhh, akkor nálatok már zajlik az élet :)

Én 35 éves vagyok és már van egy 7 éves fiam. Korábban szerettünk volna kistestvért, de voltak nőgyógyászati gondjaim, méhszájcsonkolásom, így kitolódott a dolog. Igazából ez az első próbálkozós hónapunk.

Nálatok első baba?

A mumio felhasználási javaslata között ott van a rendszertelen menstruáció is.

Nézd:

• Termékenység növelése

• Rendszertelen menstruáció

• Nőgyógyászati fertőzések

• Klimax tüneteinek enyhítése

• Az embrió számára fontos anyagok biztosítása

• Hormonális egyensúly megteremtése

• Nemi szervek erősítése, működésük javítása

Én ciklus közepén kezdtem el szedni, gondoltam próba szerencse és már abban a ciklusban alig volt barnázásom, a következőben meg már semmi. Bátran ajánlom mert nagyon jó. Mindent helyre billent, pl. pajzsmirigy, menstruáció. A párod is szedheti!

[link]

2016. márc. 3. 12:39
 23/26 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy nem mérem a hőmet. :)
2016. márc. 3. 12:44
 24/26 A kérdező kommentje:
14# van valami fejlemény? Hogy vagy?
2016. márc. 8. 09:26
 25/26 anonim ***** válasza:
Szia :-) Vasárnapra nemvárom,Eddig csak barnázok hétfőtől :-( Veled mi újság kedves kérdező?Voltál uh-on?
2016. márc. 9. 06:45
 26/26 A kérdező kommentje:
Szia. ÉS szoktál máskor is barnázni? Nekem a 6-7 napon volt rózsaszínes folyásom, azóta nincs. De én emiatt gondolom, hogy nem lesz baba, mert nekem máskor is elő szokott ilyen fordulni.... :( Én hétfőre nem várom.
2016. márc. 9. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!