Baj, ha a 10. napon full negatív az ovulációs tesztem 28 napos ciklus esetén?

Figyelt kérdés
Clostyt szedek a ciklus 3 napjától napi egyet kellet 5napon át. A bal petefészkemet elkezdtem érezni feszíteni, ezért csináltam egy ovutesztet, de totál negatív (25ös). Korai volt vagy már kellene mutatnia valamit?

2016. febr. 25. 18:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
2016. febr. 25. 20:44
 12/26 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Kulfoldon elek, itteni mehpempot vettem.

A ciklus elso napjatol ovuig ittam. A homerozes egybol hatarozott peteerest mutatott. A masodik ciklus is szep lett, igy a 3. honapban probalkoztunk, es elsore teherbe estem a kisfiammal, aki 7 honapja meg is szuletett.

A progeszteronszinted rendben van?

2016. febr. 26. 05:06
 13/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm, akkor majd körülnézek barátcserje és méhpempő ügyben :)

A progreszteronom sem volt rendben... Fogamzásgátlót szedtem egy évig, miután abbahagytam mensi előtt 5-6 nappal már barnáztam egészen addig amíg meg nem jött a vérzésem. A múlt hónapban elkezdtem mumiot szedni, első hónapban ezt meg is szüntette szerencsére. Vettem progi krémet is, mert nem gondoltam hogy a mumio így segít, azt még nem használtam, majd ebben a ciklusban akarom, ha végre pozitív lesz az ovuteszt... vagyis utána.

Csináltam nemrég egy új tesztet, ezen már halványan ott a második csík, szóval csak bízom benne, hogy később lesz peteérésem vagy a teszt nem elég érzékeny... :) De legalább már van remény :))

2016. febr. 26. 15:46
 14/26 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,pozi lett már a teszt?Nekem a closti amikor szedtem,kitolta a PÉ-t is és a ciklust is 4 nappal!Szóval sztem ne aggódj :) A palástfű tea és a méhpempő tényleg jó.Drukkolok! :)
2016. febr. 28. 09:32
 15/26 A kérdező kommentje:

Szia. Köszönöm az érdeklődést, igen, végül tegnap (13. napon)gyönyörű szép, erős pozitívat teszteltem. :) Tegnap nem tudtunk együtt lenni a párommal, csak tegnapelőtt meg majd ma remélem.... :) Bízom benne, hogy összejön! :))

Ha mégsem, akkor méhpempőt mindenképpen veszek.

2016. febr. 29. 08:28
 16/26 anonim ***** válasza:
Na ugye :-) Az egyuttlet tökéletes!Szorítok! 14#
2016. márc. 1. 07:15
 17/26 A kérdező kommentje:

Tegnap reggel negatív lett a tesztem, délután olyan erősen fájtak a petefészkeim olyan 10 percen keresztül, hogy én még ilyent nem éreztem... Biztos a Closty miatt lehetett hogy ilyen erősen éreztem a peteérést... úgyhogy még este együtt voltunk a párommal és bízunk a legjobbakban :))

Köszönöm szépen a szorítást! :) Te már babás vagy? Vagy Ti is most próbálkoztok?? Csak azért kérdezem, hogy én is szoríthatok-e Neked? :)))

2016. márc. 1. 08:36
 18/26 anonim ***** válasza:
Igen,a closti miatt erezhetted annyira a peteérést :-) Nekem is volt clostis hónapom,és ugyanígy nekem is nagyon szurt,görcsölt a petefészkem.Mi is rajta vagyunk a babaprojecten,7.probalkozos hónapunk,de eddig várat magára. 14#
2016. márc. 2. 06:52
 19/26 A kérdező kommentje:

És Te most nem szeded a clostyt? Nagyon szorítok Nektek!!! Szedsz most valamit amúgy? Méhpempő, mumio vagy teák? Én most a mumiot szedem, a ciklusomat beállította, elmúlt a közti vérzés, meg a mensi előtt én már egy héttel barnáztam, az is megszűnt egy hónap alatt... Most nagyon izgulok, hogy sikerül-e?!

Mikorra nem várod a következő mensid? Csak hogy tudjak veled együtt izgulni... :))

2016. márc. 2. 09:31
 20/26 anonim ***** válasza:
Én 12.-ére nemvárom.Ez most natúr hónap,minden mentes.Voltam pár vizsgálaton,most a párom kovetkezik,aztán nekem lesz petevezeték átjárhatósági.Kicsit félek tőle,m.eleg fajdalmas :-( De Érte mindent! 😍 Nekem is van mensi előtt barnázás,de én nem szedek rá semmit.Most megyek 7.-en progi szint vizsgalatra,a22.cn-on.Majd kiderul amiatt barnázok-e.Méhpempőt akarom jövő ciklustol elkezdeni,most E,D vitamint szedek,yam gyokeret,málnalevél teát ovuig, utána palástfűmensiig.Te méred a hőd?A mumio az nem immunerősítő?Azt mondod jó a barnazasra?Lehet kiprobalom Hány éves vagy?Első baba?
2016. márc. 3. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!