Baj, ha a 10. napon full negatív az ovulációs tesztem 28 napos ciklus esetén?
1-es vagyok.
Kulfoldon elek, itteni mehpempot vettem.
A ciklus elso napjatol ovuig ittam. A homerozes egybol hatarozott peteerest mutatott. A masodik ciklus is szep lett, igy a 3. honapban probalkoztunk, es elsore teherbe estem a kisfiammal, aki 7 honapja meg is szuletett.
A progeszteronszinted rendben van?
Köszönöm, akkor majd körülnézek barátcserje és méhpempő ügyben :)
A progreszteronom sem volt rendben... Fogamzásgátlót szedtem egy évig, miután abbahagytam mensi előtt 5-6 nappal már barnáztam egészen addig amíg meg nem jött a vérzésem. A múlt hónapban elkezdtem mumiot szedni, első hónapban ezt meg is szüntette szerencsére. Vettem progi krémet is, mert nem gondoltam hogy a mumio így segít, azt még nem használtam, majd ebben a ciklusban akarom, ha végre pozitív lesz az ovuteszt... vagyis utána.
Csináltam nemrég egy új tesztet, ezen már halványan ott a második csík, szóval csak bízom benne, hogy később lesz peteérésem vagy a teszt nem elég érzékeny... :) De legalább már van remény :))
Szia. Köszönöm az érdeklődést, igen, végül tegnap (13. napon)gyönyörű szép, erős pozitívat teszteltem. :) Tegnap nem tudtunk együtt lenni a párommal, csak tegnapelőtt meg majd ma remélem.... :) Bízom benne, hogy összejön! :))
Ha mégsem, akkor méhpempőt mindenképpen veszek.
Tegnap reggel negatív lett a tesztem, délután olyan erősen fájtak a petefészkeim olyan 10 percen keresztül, hogy én még ilyent nem éreztem... Biztos a Closty miatt lehetett hogy ilyen erősen éreztem a peteérést... úgyhogy még este együtt voltunk a párommal és bízunk a legjobbakban :))
Köszönöm szépen a szorítást! :) Te már babás vagy? Vagy Ti is most próbálkoztok?? Csak azért kérdezem, hogy én is szoríthatok-e Neked? :)))
És Te most nem szeded a clostyt? Nagyon szorítok Nektek!!! Szedsz most valamit amúgy? Méhpempő, mumio vagy teák? Én most a mumiot szedem, a ciklusomat beállította, elmúlt a közti vérzés, meg a mensi előtt én már egy héttel barnáztam, az is megszűnt egy hónap alatt... Most nagyon izgulok, hogy sikerül-e?!
Mikorra nem várod a következő mensid? Csak hogy tudjak veled együtt izgulni... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!