Véleményeket várok. Tudnátok segíteni hőgörbe elemzésben?
Ez a második ciklusom amit mérek. Iszom a cickafark-palástfű teát mellette folsavat e vitamint és terhesvitamint szedek.
Normalis esetben a mehszajnak teljes hosszaban zartnak kell kell lennie, es atlagosan 3-4 cm kell legyen a mehnyak. Nyilvan van egy kis hezag, ahol a mehnyalkahartya tavozik menseskor.
A kulso mehszaj nyitottsaga onmagaban meg nem baj, de a terhesseg alatt folyamatosan figyelni kell a mehnyak allapotat, mert ha rovidul es/vagy nyilni kezd a belso mehszaj is, akkor ez vetelest vagy koraszulest okozhat.
Mmmmm ezt mibol kovetkeztetted ki? :)
A mehszajnak elmeletileg mindig zarva kell lennie. Akar terhes valaki, akar nem.
:D nem tudom :)
A doki azt mondta tegnap h újjbegynyire nyitva a külső méhszáj...akkor ez most nem jelent jót? Én már teljesen össze vagyok zavarodva...
Leesett a hőm ... nem jön meg a mensim... a méhszáj újjbegynyite nyitott..
Nem szabad nyitva lennie! Ezert is irtam, hogy ha terhes leszel, akkor nagyon kell figyelni minden vizsgalatnal a mehszajadat, mehnyakadat, mert ha tovabb nyilik a meh, baba sulya alatt, akkor vetelest, koraszulest okozhat.
Nekem is nyilni kezdett, osszevarrtak, es vegig fekudtem utana. 38. heten szultem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!