Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Véleményeket várok. Tudnátok...

Véleményeket várok. Tudnátok segíteni hőgörbe elemzésben?

Figyelt kérdés

Ez a második ciklusom amit mérek. Iszom a cickafark-palástfű teát mellette folsavat e vitamint és terhesvitamint szedek.

[link]

2016. febr. 25. 11:23
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
De ha terhesség van akkor az zárt...nem?
2016. márc. 8. 09:31
 42/49 anonim ***** válasza:

Normalis esetben a mehszajnak teljes hosszaban zartnak kell kell lennie, es atlagosan 3-4 cm kell legyen a mehnyak. Nyilvan van egy kis hezag, ahol a mehnyalkahartya tavozik menseskor.

A kulso mehszaj nyitottsaga onmagaban meg nem baj, de a terhesseg alatt folyamatosan figyelni kell a mehnyak allapotat, mert ha rovidul es/vagy nyilni kezd a belso mehszaj is, akkor ez vetelest vagy koraszulest okozhat.

2016. márc. 8. 15:14
 43/49 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor fennáll a lehetősége hogy babát várok?
2016. márc. 8. 17:24
 44/49 anonim ***** válasza:

Mmmmm ezt mibol kovetkeztetted ki? :)

A mehszajnak elmeletileg mindig zarva kell lennie. Akar terhes valaki, akar nem.

2016. márc. 8. 19:26
 45/49 A kérdező kommentje:

:D nem tudom :)

A doki azt mondta tegnap h újjbegynyire nyitva a külső méhszáj...akkor ez most nem jelent jót? Én már teljesen össze vagyok zavarodva...

Leesett a hőm ... nem jön meg a mensim... a méhszáj újjbegynyite nyitott..

2016. márc. 8. 19:37
 46/49 anonim ***** válasza:

Nem szabad nyitva lennie! Ezert is irtam, hogy ha terhes leszel, akkor nagyon kell figyelni minden vizsgalatnal a mehszajadat, mehnyakadat, mert ha tovabb nyilik a meh, baba sulya alatt, akkor vetelest, koraszulest okozhat.

Nekem is nyilni kezdett, osszevarrtak, es vegig fekudtem utana. 38. heten szultem.

2016. márc. 9. 05:46
 47/49 A kérdező kommentje:

Jaj..hogy bírtad ki?

Sajnos nekem még mindig nem jött meg..a mai hőm 36,6..

[link]

2016. márc. 9. 06:22
 48/49 A kérdező kommentje:
Na úgy néz ki megjön...elég jól pecsétekgetek ...a következő ciklusban is remélem segítségemre leszel mint ahogy eddig. Nem törlöm a kérdést mert nem foglak tudni megtalálni...
2016. márc. 9. 17:11
 49/49 anonim ***** válasza:
Irj ram priviben, hogy ne veszitsuk egymast! Ott majd atbeszelunk mindent. Ne keseredj el, ha megjon. A kov. ciklusgorbe sokkal szebb lesz. :)
2016. márc. 9. 17:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!