Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Véleményeket várok. Tudnátok...

Véleményeket várok. Tudnátok segíteni hőgörbe elemzésben?

Figyelt kérdés

Ez a második ciklusom amit mérek. Iszom a cickafark-palástfű teát mellette folsavat e vitamint és terhesvitamint szedek.

[link]

2016. febr. 25. 11:23
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

Mérges vagyok magamra mert nem mértem pont a 13-14 cn. on...a múltkor ott volt ovum...igen furcsállom hogy nem jőtt meg és a hőm is fent van...15 dpon már pecsételtem múltkor és a hőm is leesett 36,5 re...

Köszönöm a drukkot és a segítséget...olyan jó hogy van olyan ember aki legalább próbál segíteni ...

2016. márc. 5. 12:29
 22/49 anonim ***** válasza:

Persze, hogy segitek. :) Legalabbis probalok. Annak idejen nekem is zavaros volt par dolog az elso honapokban. Meg egyebkent is olyan jo erzes, amikor koveted valakinek a gorbejet, es egyszer csak ott a baba. :)

Ma milyen volt a hod?

2016. márc. 6. 11:58
 23/49 A kérdező kommentje:

Leesett 36,4 re :'(

De a következő ciklusban ovu tesztet is fogok használni ..

2016. márc. 6. 12:37
 24/49 anonim ***** válasza:

Amig nem jon meg, van remeny. Egyebkent, ha 11.-re nem varod, akkor meg nagyon korai a holeeses.

Aznap vagy elotte nap esik le. Figyeljuk tovabb a hodet. Ha lent marad, akkor kell meg palastfu.

2016. márc. 6. 15:45
 25/49 A kérdező kommentje:
Holnap linkelem a görbém...nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Az biztos h nem akkor volt ovum amikor behúzta...március 24-re bejelentkeztem endrokrinologiára..holnap Elmegyek a körzeti orvoshoz kérek egy hormon vizsgálatot ha lehet az eredménnyel szeretnék menni már...nem szeretném húzni az időt tovább...
2016. márc. 6. 19:08
 26/49 A kérdező kommentje:

A mai..

[link]

2016. márc. 7. 07:02
 27/49 anonim ***** válasza:
Milyen lazmerot hasznalsz, es hogyan, mennyi ideig?
2016. márc. 7. 10:04
 28/49 A kérdező kommentje:
Higanyos nyelv alatt 5 percig mindíg abban az időben
2016. márc. 7. 12:38
 29/49 anonim ***** válasza:

Az jo, ha higanyos, mert a diginel csalni kezd, amint merul az elem.

De 5 perc nem eleg a higanyosnal. Sokat kiserleteztem, es 14 perc honaljban az, ami tuti megbizhato eredmenyt mutat.

Ezt a ciklust mar csinald vegig nyelv alatt, hogy ne zavarjon be a valtas, de a kov. ciklustol merd honaljban 14 percig!

Persze, remelem lesz most baba, es nem lesz kov. ciklus.

2016. márc. 7. 18:33
 30/49 A kérdező kommentje:

A hüvelyben mért hőröl mi a véleményed?

Még valami...ha nem túl személyes a kérdés nálad mi volt a gond?

Tapasztalatom szerint azok figyelnek ovut és mérnek hőt akiknél nehezen jön a baba és te nagyon tapasztalt vagy a témában

2016. márc. 7. 18:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!