Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Forever babaprogramja hatásos?...

Forever babaprogramja hatásos? Kipróbálta valaki vagy tervezi?

Figyelt kérdés
Sok kérdést láttam az oldalon ezzel kapcsolatban, és más fórumokon, elég sok pozitív tapasztalattal. Vélemények?
2016. febr. 21. 16:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ezt spec nem próbáltuk, nem hallottam még róla. Fogzáskor a Viburcolt javasolta a háziorvos. Kipróbáltuk, de gyakorlatilag semmi hatása nem volt. Immunerősítésre echinacea golyót javasolt, abból is adtam neki egy adagot, de ennek nyilván semennyire nem kézzel fogható a hatása (ez is a homeós dolgok ismertetőjegye). Aztán arra jutottam, hogy elsősorban cukor, úgyhogy hagyjuk. Ahogy így elnézem ez is cukor, vas, calcium meg magnézium. Erősen kétlem, hogy ez bármit is csinálna a fogzással. Ki lehet próbálni, hogy Xszeres adagban odaadni valakinek, akinek jön a bölcsességfoga.

De mindegy. Nektek hatott, az a lényeg.

2016. febr. 25. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!