Forever babaprogramja hatásos? Kipróbálta valaki vagy tervezi?
Figyelt kérdés
Sok kérdést láttam az oldalon ezzel kapcsolatban, és más fórumokon, elég sok pozitív tapasztalattal. Vélemények?2016. febr. 21. 16:24
11/11 anonim válasza:
Ezt spec nem próbáltuk, nem hallottam még róla. Fogzáskor a Viburcolt javasolta a háziorvos. Kipróbáltuk, de gyakorlatilag semmi hatása nem volt. Immunerősítésre echinacea golyót javasolt, abból is adtam neki egy adagot, de ennek nyilván semennyire nem kézzel fogható a hatása (ez is a homeós dolgok ismertetőjegye). Aztán arra jutottam, hogy elsősorban cukor, úgyhogy hagyjuk. Ahogy így elnézem ez is cukor, vas, calcium meg magnézium. Erősen kétlem, hogy ez bármit is csinálna a fogzással. Ki lehet próbálni, hogy Xszeres adagban odaadni valakinek, akinek jön a bölcsességfoga.
De mindegy. Nektek hatott, az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!