Magas (1300 IU/ml) AntiTPO érték mitől lehet? Mi lehet rá a megoldás?
1 hete kezdtem D vitamin krémet kenni, napi 10.000. nemzetközi egységet. Ettől jobbak lesznek az értékeim?
Valaki a szelént is javasolta.
Hormontanácsadóm szerint gluténérzékeny vagyok, de a gyógyszertári teszt negatív lett.
Segítene valaki?
(Babát szeretnénk, de pajzsmirigy alulműködésem mellett inzulinrezisztenciám, PCOS-en is van...)
Megnyugodtam akkor :) Semmi tünetem nincs a lisztérzékenységre, és ugye a teszt is negatív lett.
Ezt valahol már én is hallottam, hogy a természetgyógyászoknál, hormontanácsadóknál ez valami divat mostanában...
Én egyszer tévedtem fel egy hormontanácsadó weboldalára. Azt írta, hogy a felborult hormonháztartás okozza az inzulin rezisztenciát....
Gyorsan el is navigáltam onnan. :-)
Sziasztok!
Nekem pár napja jött meg az eredményem > 1300 az Anti TPO-m , esetleg meg tudjátok nekem mondani mi az a 3-as kezelés? Szelént elkezdtem szedni!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!