Lindynette 20at szedtem 4évig, júnisban hagytam abba 3hónapos szünet után gyereket szeretnék, de nem sikerül mi lehet?
Egészséges pároknál egy év is eltelhet a fogamzásig. Nincs oka, egyszerűen a gyerek-rulett így működik.
Éppen ezért javasolják a meddőségi kivizsgálást egy év sikertelen próbálkozás után, nem előbb.
én több, mint 10 évig szedtem....a 4. próbálkozós hónapban sikerült a baba! :)
8+6 hkm
Szia!
Én 20 évig szedtem fogamzásgátlót, erősebbet, mint te. Az abbahagyás után azonnal volt peteérésem, óramű pontos ciklusom. A fogamzásgátlónak nincs köze a sikerhez/sikertelenséghez.
LH teszttel tudod ellenőrizni, van-e peteérés. Teljesen biztosat 21.-ik napi vérvétel mutat. Ha van türelmed, időd, hőmérőzhetsz is. A szabályait sok helyen megtalálod a neten.
Az egy év várakozási időt az oep üzleti megfontolás alapján határozta meg, én arra nem adnék. Ha gyanakodsz, hogy valami probléma van, magánklinikán pénzért megcsinálják a kivizsgálásokat. Neked endokrinológus (hormonszakértő), átjárhatósági vizsgálat, párodnak spermavizsgálat. Ezek az alapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!