Barátcserje mennyi idő alatt fejti ki a hatását és milyenek ezek?
Szia, én már 2. hónapja szedem. Elvileg 3 hónap kell hozzá, hogy a hatása megmutatkozzon.
Nekem amióta szedem, nincsenek görcseim, menstruációs fájások.
Viszont a teákat is iszom hozzá, így lehet attól is.
A palástfű tea nekem meghosszabbította a ciklusomat, 5. napja késik. Teszt negatív :(
Amit viszont UH mutatott, hogy van egy 22 mm-es tüszőm, szép nagy, és a petefészkeim is szépek az orvos szerint, szóval én bízom ezekben a gyógynövény készítményekben.
Amit nekem még erősen ajánlott sokmindenki, nőgyógyász is, az az INOFOLIC por, kicsit borsosabb az ára, de érdemes szerintem megpróbálni.
Te mire szeded amúgy?
Inofolic port lehet folyamatosan szedni, ez egy étrendkiegészítő készítmény. PCOS-ra, IR-re, pepreszióra, a hormonok normális működését segíti. Én és a férjem is isszuk. Eleinte csak 1 tasakkal, de mondta a doki kettőt igyak úgy hatásos. Ismerősöm ajánlott egy másik készítményt a naturvitamin oldalról Myo-Inozil + Folsav, ugyanolyan haóanyag, csak dupla annyi kiszerelésben és fél áron. Az inofilicnál tasakolva van 1-1 adag, itt adagolókanállal kell szedni.
Lehet külön külön is kapni a Myo inozitol és folsavat is, talán úgy még gazdaságosabb, de nekem a naturvitaminos jött be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!