Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Barátcserje mennyi idő alatt...

Luna26 kérdése:

Barátcserje mennyi idő alatt fejti ki a hatását és milyenek ezek?

Figyelt kérdés

2016. febr. 10. 08:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia, én már 2. hónapja szedem. Elvileg 3 hónap kell hozzá, hogy a hatása megmutatkozzon.

Nekem amióta szedem, nincsenek görcseim, menstruációs fájások.

Viszont a teákat is iszom hozzá, így lehet attól is.

A palástfű tea nekem meghosszabbította a ciklusomat, 5. napja késik. Teszt negatív :(

Amit viszont UH mutatott, hogy van egy 22 mm-es tüszőm, szép nagy, és a petefészkeim is szépek az orvos szerint, szóval én bízom ezekben a gyógynövény készítményekben.

Amit nekem még erősen ajánlott sokmindenki, nőgyógyász is, az az INOFOLIC por, kicsit borsosabb az ára, de érdemes szerintem megpróbálni.

Te mire szeded amúgy?

2016. febr. 10. 08:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Endometriosisom=(ciszta=folyadékkal telt hólyag) van mind a két petefészkemen..két éve már műtöttek vele gyógyszert is szedtem de sajnos újra "kijött" 3-4cm-esek :-/ azt mondta a doki hogy most nem kell egyenlőre kezelés de babát tervezünk ezért szedem..nem rég óta kb egy hete..de valahogy jöbban kivánom a szexet és duzzadnak a melleim..a mensi rendszertelen (ami a betegség idéz elő) ezért is szedem..jobb dolognak gondolom mint a sok gyógyszert :-)
2016. febr. 10. 13:26
 3/5 A kérdező kommentje:
INOFOLIC por az micsoda?
2016. febr. 10. 13:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Mensi allatt is szedni kell?
2016. febr. 17. 07:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Inofolic port lehet folyamatosan szedni, ez egy étrendkiegészítő készítmény. PCOS-ra, IR-re, pepreszióra, a hormonok normális működését segíti. Én és a férjem is isszuk. Eleinte csak 1 tasakkal, de mondta a doki kettőt igyak úgy hatásos. Ismerősöm ajánlott egy másik készítményt a naturvitamin oldalról Myo-Inozil + Folsav, ugyanolyan haóanyag, csak dupla annyi kiszerelésben és fél áron. Az inofilicnál tasakolva van 1-1 adag, itt adagolókanállal kell szedni.

Lehet külön külön is kapni a Myo inozitol és folsavat is, talán úgy még gazdaságosabb, de nekem a naturvitaminos jött be

2016. jún. 20. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!