Barátcserje mennyi idő alatt fejti ki a hatását?
Mensimet szeretném rendezni, mióta abbahagytam a fogamzásgátlót, nem jött meg (2 hónapja). Arra lennék kíváncsi, hogy kinek mennyi idő után hozta meg?!
És összességében mennyi ideig szedtétek? Mikor hagytátok abba?
Nálam is ez van. Védekezünk még, teszteltem is többször, hogy biztosan nem baba-e, de nem....
Szeretném, ha beállna a ciklusom valami elfogadhatóra...
Amint megtudtad, hogy baba van a pociban azonnal abbahagytad? Terhességre milyen hatással van?
Szia!Nekem a rendszerességgel nem volt bajom sosem szerencsére,viszont egy hónap rendszeres szedés után a korábbi "fetrengős,görcsölős" napok helyett simán átvészeltem az egészet.Tehát nekem egy hónap után már használt,összességében 2-2,5 hónapig szedtem mire beállt a peteérésem középidőre.
Remélem segítettem.
Köszi!
Már akkor se szedjem, amikor elkezdünk próbálkoznni?
Arra gondoltam, ha beáll a ciklusom, abbahagyom és utána kezdünk csak bele....:)
Gondolom ez nem olyan szer, amit ha abbahagysz, visszatérnek a panaszok...
én ahogy abbahagytam a bogyót, egyből ezt szedtem. Így beállította 29 naposra a ciklusaimat, pedig bogyó előtt össze-vissza ciklusaim voltak (nem ritkán 40 naposak)
Azt javaslom, hogy kezdd el minél hamarabb, naponta reggel 2 szemet, majd csökkentsed miután helyrehozta 1 szemre.
Segíteni fog, de tényleg kell legalább 3 hónap.
13:48
2x1(reggel,este)nem jó? Köszi!
Tegnap előtt elkezdtem szedni. Én is 2x1-et szedek, reggel-este....gondolom így is jó....
Nagyon bízom benne, hogy segíteni fog....
Persze, így is jó biztosan!
Ha beállt, akkor esetleg elég csak reggel.. szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!