Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátcserje mennyi idő alatt...

Barátcserje mennyi idő alatt fejti ki a hatását?

Figyelt kérdés

Mensimet szeretném rendezni, mióta abbahagytam a fogamzásgátlót, nem jött meg (2 hónapja). Arra lennék kíváncsi, hogy kinek mennyi idő után hozta meg?!

És összességében mennyi ideig szedtétek? Mikor hagytátok abba?

2010. júl. 16. 15:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szia! nekem 3 hónap kellett, hogy hasson, de én tudtam, hogy kevés a progeszteronom, mert a cilusom 2. fele rövid volt. az 1. hónapban nem változott semmi, a 2.-ban már 9 nap helyett 13 napos volt a luteális szalkasz, de 2 napig barnáztam, mielőtt megjött, a 3.-ban pedig már ott volt a kistesó :) egyébként amikor annó 3 éve abbahagytam a bogyót, nekem is ugyanez volt, 56, majd 50 napra jött meg (közben tesztelgettem, pedig védekeztünk, végül majdnem norcolutot szedtem), én akkor kezdtem hőmérőzni. szerintem nagyon hasznos, érdemes azzal kezdeni, ha szabálytalan a ciklusod.
2010. júl. 16. 21:19
 2/12 A kérdező kommentje:

Nálam is ez van. Védekezünk még, teszteltem is többször, hogy biztosan nem baba-e, de nem....

Szeretném, ha beállna a ciklusom valami elfogadhatóra...

Amint megtudtad, hogy baba van a pociban azonnal abbahagytad? Terhességre milyen hatással van?

2010. júl. 16. 22:13
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem a rendszerességgel nem volt bajom sosem szerencsére,viszont egy hónap rendszeres szedés után a korábbi "fetrengős,görcsölős" napok helyett simán átvészeltem az egészet.Tehát nekem egy hónap után már használt,összességében 2-2,5 hónapig szedtem mire beállt a peteérésem középidőre.

Remélem segítettem.

2010. júl. 18. 19:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Terhesség esetén abba kell hagyni!
2010. júl. 18. 19:15
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszi!

Már akkor se szedjem, amikor elkezdünk próbálkoznni?

Arra gondoltam, ha beáll a ciklusom, abbahagyom és utána kezdünk csak bele....:)

Gondolom ez nem olyan szer, amit ha abbahagysz, visszatérnek a panaszok...

2010. júl. 18. 20:23
 6/12 anonim ***** válasza:

én ahogy abbahagytam a bogyót, egyből ezt szedtem. Így beállította 29 naposra a ciklusaimat, pedig bogyó előtt össze-vissza ciklusaim voltak (nem ritkán 40 naposak)

Azt javaslom, hogy kezdd el minél hamarabb, naponta reggel 2 szemet, majd csökkentsed miután helyrehozta 1 szemre.

Segíteni fog, de tényleg kell legalább 3 hónap.

2010. júl. 19. 13:48
 7/12 anonim ***** válasza:

13:48

2x1(reggel,este)nem jó? Köszi!

2010. júl. 19. 15:59
 8/12 A kérdező kommentje:

Tegnap előtt elkezdtem szedni. Én is 2x1-et szedek, reggel-este....gondolom így is jó....

Nagyon bízom benne, hogy segíteni fog....

2010. júl. 19. 17:16
 9/12 anonim ***** válasza:

Persze, így is jó biztosan!

Ha beállt, akkor esetleg elég csak reggel.. szerintem...

2010. júl. 20. 09:19
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. júl. 20. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!