Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátcserje mennyi idő alatt...

Barátcserje mennyi idő alatt fejti ki a hatását?

Figyelt kérdés

Mensimet szeretném rendezni, mióta abbahagytam a fogamzásgátlót, nem jött meg (2 hónapja). Arra lennék kíváncsi, hogy kinek mennyi idő után hozta meg?!

És összességében mennyi ideig szedtétek? Mikor hagytátok abba?

2010. júl. 16. 15:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia! Első vagyok, csak most néztem vissza erre a kérdésre, bocsi...

Szóval én még szedtem kb. 1 hétig a + teszt után, de elvileg abba kell hagyni. De csak utána, szóval próbálkozzatok nyugodtan, lehet, hogy csak az fogja megmutatni, hogy helyreállt a ciklusod, hogy jön a bébi :) Egyébként a terhesség első 6 hetében nincs kapcsolat az anya és a magzat között, asszem a szikhólyag táplálja a babát, addig elvileg nem ártanak annyit a gyógyszerek. Ja, és én napi 2x1-et szedtem végig, nem változtattam az adagon.

Ha nem akar megjönni, az Aviva tornával is érdemes próbálkozni!

2010. júl. 29. 23:12
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez nagyon hasznos volt! Akkor nem aggódom, nem árt majd Neki....
2010. júl. 30. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!