Marri kérdése:
5 hónapja próbálkozunk a babával de még nem jött össze! Valaki valami hatásos módszert a siker eléréséhez? és mikor kellene orvoshoz forduljak?
Figyelt kérdés
2016. febr. 1. 19:56
11/23 anonim válasza:
5 honap ovu tesztes sikertelen probalkozas utan neki alltam szedni az e vtamint, inni a cickafark-, majd ciklus masodik feletol a palastfu teat. azonnal osszejott a baba;) probald meg!
12/23 szaszaa11 válasza:
A gyógynövényes teák valóban sokat segíthetnek, érdemes kipróbálni Mielőtt mindenféle méreggel tömnéd magad, amit az orvosok felírnak!
13/23 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok a párom 25 egészségesek vagyunk nincs semmi probléma!Nem szedtem semmi féle gyógyszert sem fogamzás gátlót!lelkileg ki voltam borulva kicsit nagyon de már összeszedtem magam!!!
2016. febr. 2. 12:03
14/23 A kérdező kommentje:
ja és kb 2 hete olyan szurkáló érzés volt a jobb illetve a bal oldalamon ami a hasamaljába adta a fájdalmat nem intenziv inkább menstruáció megjövéséhez hasonlitanám ez többször volt!Sokszor éreztem mintha meg akarna jönni!!aztán elmult!febr.8 án kellene igazából h meglegyen!!
2016. febr. 2. 12:10
15/23 anonim válasza:
Hőmérős módszert próbáltad már??
Megmutatja mikor van peteérésed,,és akkor hajrá mindent bele :))
Nálunk annó a férjem haza jött a munkából :D ez miatt..
16/23 A kérdező kommentje:
nem még nem próbáltam,de megpróbálom!!!
2016. febr. 2. 12:39
17/23 anonim válasza:
Tudod,hogy kell??
Mert ez sem mindegy ..
18/23 A kérdező kommentje:
reggeli ébredéskor kell mérni és vezetni ugye??
2016. febr. 2. 12:59
19/23 anonim válasza:
IGEN !!!!!
De fontos,hogy mindig azonos időben mérd..
pár perc eltérés nem számít.
De ne kell fel pisilni inni stb..felébredsz és méred írod..
Peteéréskor magasabb :)
Nekünk ez segített annó...
Sok Sikert a Babához :)
20/23 A kérdező kommentje:
alltalába miennek kell lennie? én elkezdtem mérni egy tályba 36,5 és 36,8 volt.és peteéréskor kb mien magasnak kell lennie??
2016. febr. 2. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!