Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs még mindig hatásos módszer a pénisznövelésre?
injekciókkal lehet minden izmot növelni, ha meg mered próbálni. egyébként mikor én edzettem rendszeresen és elég fehérjét vittem be, akkor nőtt 1 centit :D
persze valószínűbb h karcsúsodtam lenn is
Egyreszt nagyon kenyes, bonyolult terulet: Egy szivacs, ami nagy nyomasu verrel toltodive veszi fel merev alakjat. Hogyan novelnel meg egy szivasot ugy, hogy ne legyen puhabb, es ne legyen deformalt a vegso forma?
Aztan az se lenne jo, ha az idegpalyak megeseulnek, es bar nagyobb lesz, de erzekelten.
Masreszt nehezen lehetne nagy penzeket forditani a penisz meret kutatasra.
"Kutatointezetunk az idei 10 millio euros tamogatas az AIDS es a rak kutatasa mellett a penisznovelesre forditotta."
Amugy az aids es a rak halalos, a kis penisz nem.
"Nem tudom, elhinni, hogy csak a véletlen miatt lesz valakinek 15 centis másnak meg 20 centis farka."
Nem a véletlen miatt, hanem a szüleitől örökölt gének miatt.
Szerintem ezt pont annyira nehéz elhinni, mint azt, hogy van, akinek szőke vagy vörös a haja és fehér bőrű, szeplős, és van, akinek hollófekete a haja és kreol a bőre. Van, aki 165 centi magas, van, aki 195. Van olyan nő, akinek 70/A a melltartó mérete, és van, akinek 95/E. Van, akinek férfi létére vékony a testalkata, finomabb csontozattal, és van, aki nő létére olyan és erős csontozatú és robusztus testalkatú, hogy némi túlzással elhúzná a hármas ekét, ahogy falun hallottam egyszer valakitől. Van, akinek nő létére 80-as a csípőbősége, és van, akinek ugyanezzel a testmagassággal 110 cm.
Ezeken is szoktál csodálkozni, vagy azon gondolkozni, hogy hogy lehet mindez a véletlen műve? :-)
4-es hozzászóló,
ha nem ismered a témát legalább ne írj marhaságot. A tesztoszteron felelős a pénisz és izmok növekedéséért (sok egyéb mellett), de a spermiumok termelődését nem ez indítja be, hanem az FSH hormon. A tesztoszteron termelődést pedig az LH stimulálja. Mind a kettő a herékben megy végbe de teljesen szeparálva egymástól. Ráadásul a logika épp ambivalens a valósággal, hisz ha sokat vernéd az sok spermiumot takarna, ami meg megnövekedett tesztoszteronszintet, ergó nagyobb izmokat és péniszt, de ez nem így van. Másrészt a spermiumok folyamatosan termelődnek, független attól, hogy mennyi ejakuálsz, ha nem ürülnek ki, akkor lebomlanak.
Ahogy előttem is mondták, a pénisz szerkezete hasonló egy szivacshoz, amit erek futnak körbe, körülötte pedig egy nem táguló burok fekszik, így ha izgalomba kerülsz az erek kitágulnak és a szivacs "üregeibe" vér kerül. Egy idő után pedig, köszönhetően a nem táguló buroknak az egész megkeményedik (megnő benne a nyomás, mintha egy lufiba töltenél vizet). A mérete attól függ, hogy ez a szivacs milyen mértékben képes kitágulni ( van akinek hosszra tágul, van akinek szélesre). Talán így könnyebben átlátható.
Sok mindent olvastam itt, de akkor tegyünk pontot a végére: Milyen cuccot szedjek 22 évesen, hogy nőjön még 1-2 centit? (tesztoszteron vagy más anyagok, tanácsokat kérek!)
Kár, hogy nem tanultam genetikusnak, mert akkor rájönnék, mi is az igazság. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!