Snezykee kérdése:
Ugye reménykenykedhetek hogy babám lesz?
Figyelt kérdés
A párommal mindent megtettünk hogy ebbe a hónapban megfoganjon a baba, akkor voltunk eggyütt amikor kellett ( marmint hogy ovu elott es utan ) es olyan pozba hogy hamarabb megfoganjon, azonban ma derekfajdalmam volt pont olyan mint mensi elott. Mire veljem? Lehetek terhes? Nagyon szeretnem. Elore is koszonom a valaszokat.2016. jan. 21. 17:04
1/5 anonim válasza:
Persze. Amíg nem jön meg,addíg van remény is!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, reménykedek meg azért, tesztet nem csinaltam meg mert korainak tartom. A derekfajdalmat mire veljem, honap végén kell hogy meg jöjjön, lehet a napokban megjön?
2016. jan. 21. 17:15
3/5 anonim válasza:
A derékfájdalom az vagy menzesz vagy nem.. Nekem pl menstruációt jelez,van akinek babát. Vagy csak elaludtad? De írod is,hogy neked menzesz előtt szokott fájni.lyen a mellfájdalom is! Mikorra nem várod?
4/5 A kérdező kommentje:
Igen nekem menstruaciot jelez, mellfajdalom meg nincs. 27-28-a fele szokott meg jönni
2016. jan. 21. 17:36
5/5 A kérdező kommentje:
Sikerult, kisbabam lesz :)
2016. jan. 31. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!