Lehet még babám? Félek

Figyelt kérdés

Ma voltam először nőgyógyásznál menzesz alatti heves görcs indokkal. Az orvos felirt egy fogamzásgátlót rá. Tri-regol a neve. Hallottam, hogy a tabletták a későbbiekben esetleg meddőséget okozhatnak. Én nagyon szeretnék majd babát és ha egy tabletta miatt nem lehetne, én azt nem bírnám ki. Tudom, ez nagyon piti kis dolog, de félek hogy nem lehet majd babám.

16/L

2015. márc. 16. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
A dokid cseréld le és ne szedj fogigátlót ha nem indokolt. Ilyen erős görcsök okát kell kivizsgálni nem elfedni a tüneteket.
2015. márc. 17. 00:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én azt mondom Ne kezdj l fogamzásgátlót szedni!

Történetem: kb. annyi idős voltam mint Te mikor hasonló panaszokra a nőgyógyász fogamzásgátlót írt fel - ugyanazt munt Neked- anyukám, sőt Én sem akartam stedni de a nődoki elmondta hogy ez milyen jó és nem fogok görcsölni! Ez így is volt 1 évig abszolúlt nem görcsöltem, de utána brutál módon görcsöltem ismét - az esetek 90%-ában injekció lett e vége! És sajnos hiába probálkoztunk 10 x évig a vérszerinti babával sajnos nem lett. Ránk mondták hogy ismeretlen eredetű meddőség! Nem gondolnám hogy mindenki így jár, de érdemes átgondolni a dolgokat és inkább válts nődokit aki kivizsgál!

Egyébként mesi görcsre a Mesulid tabletta nagyon jó! Havonta 1 tabletta amu nem hormon! Gondold át!

2015. márc. 17. 05:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hormonproblémával (túl erős görcsöt is valószínűleg ez okozza) SOHA ne nőgyógyászhoz, hanem endokrinológushoz menj!
2015. márc. 17. 08:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia, fogadd meg minden válaszoló tanácsát, igazuk van!

Neked nem kell az a fogamzásgátló, ráadásul a Tri-regol nem is a legjobb fajta, nem tiniknek való!

Én annak idején ugyanúgy görcsölgettem, gyakran Ridol injekció lett a vége. Egy nőgyógyász nekem is felírt fogamzásgátlót, egy másik meg azt mondta, ne szedjek semmit.Javasolta a cickafark tea fogyasztását, ez mindenféle nőgyógyászati panaszokra jó. Ittam a teát, tényleg segített, hónapról hónapra könnyebb lett. Azóta 3 gyerekem született, fogamzásgátlót kb. olyan 19 évesen kezdtem szedni, amikor már arra szükség volt, és utána 24 évesen szültem először.

Szóval nyugi, nézz utána ennek a teának, próbáld ki, és keress másik szakembert, a Tri-Regolt meg felejtsd el! Jobbulást!

2015. márc. 17. 09:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Tegnap a szüleim kiváltották a gyógyszert és mivel aznap meg is jött a menzeszem, be is vettem az első tablettát. Utána kezdett körvonalazódni bennem az aggodalom, hogy én ezt nem biztos hogy szeretném. Egy tablettától gondolom nem lesz bajom, de akkor a továbbiakban nem veszem be. Bár most a szüleim biztos kicsit mérgesek lesznek, hogy megvették, de úgy gondolom, hogy az egészségem és későbbiekben az babám egészsége is sokkal fontosabb egy doboz gyógyszer áránál.

Köszönöm a segítséget, a teának meg utána nézek:)

2015. márc. 17. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!