Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mi lehet az oka a pecsételő...

Luna26 kérdése:

Mi lehet az oka a pecsételő vérzésnek?

Figyelt kérdés
Mennyiségileg jelentéktelen, de azért tisztaságit használok amit higéniai okok miatt cserélek csak többször egy nap. A múlt hónapban is hasónló volt csak akkor A 3-5 napból 1 intenzív menstruácios jellegű vérzés volt.A nem vártat 25 körülre vártam,ez a pecsételés 18- tól kezdődött.több helyen olvastam minden félét ami teljesen összezavart..most akkor ez minek tudható be?

2016. jan. 21. 07:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs véletlen méhszájsebed? Nekem az okozza :(
2016. jan. 21. 09:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Rendszeresen van ilyen nálad? Középidőben jelentkezik?

Okozhatja az ovuláció is, vagy esetleg endometriózis.

2016. jan. 21. 13:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Tervben van a baba ezért kb 1.5 éve elmentem dokihoz ahol sajnálatosan endometriosis volt a diagnózis.műtve voltam Gyogyszeres kezelést kaptam ami olyan fogamzásgátló félség volt.járok 1/2 évente vizitre eddig nem volt gond..beállt, rendben megjött stb..harmadig hónapja viszont vagy egy két napos erősebb és/vagy csak cseppek jelentkeznek..ovoláció után jelentkezett..méhszájsebről nem tudok dokinál még nem voltam most..
2016. jan. 21. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!