Igaz? Nem feltétlen kellene pecsételő vérzésnek jönni amikor beágyazódik a méhfalára.
Figyelt kérdés
nem érzékeltem ilyet2010. jan. 29. 11:25
1/13 anonim válasza:
Persze, hogy nem kötelező. Ne keress magadon tüneteket, mert nem biztos, hogy lesznek, vagy hogy pont olyanok lesznek, mint másoknak.
2/13 anonim válasza:
Miből gondolod,hogy épp most ágyazódik be a baba?
Mikorra nem várod?
3/13 A kérdező kommentje:
pont mára nem
2010. jan. 29. 11:38
4/13 anonim válasza:
Hát akkor tessék szépen holnap reggel első pisiből tesztet csinálni:)
Megy a drukk.
5/13 anonim válasza:
Nekem már mensi előtt 2 nappal kimutatta és nem az első pisiből csináltam.Igaz , hogy halvány volt a csík , de ott volt!:))) Drukkolok Neked is ,ja és Nekem semmi tünetem nem volt!
6/13 A kérdező kommentje:
wow köszi a sok biztatást
anyum határozottan azt állítja hogy az vagyok de mégsem élem bele magam
holnap tesztelek
köszi még egyszer
2010. jan. 29. 12:16
7/13 anonim válasza:
Ezek az anyukák tudhatnak valamit:) Én még nem is sejtettem, eszembe sem jutott, amikor anyukám azt mondta, hogy tuti terhes vagyok. Mit látott rajtam? Sokkal mosolygósabb, nyugodtabb, lassabb lettem és valóban kb. 4 hét múlva a dokim is megerősítette.
8/13 anonim válasza:
Szia!Szerintem is csinálhatsz még akár ma is tesztet.Amúgy nálam is az volt,hogy anyósom és mások is mondták hogy olyan másképp nézek ki,amikor még nem is tudtam hogy terhes vagyok.
9/13 anonim válasza:
én is drukkolok neked,majd ird meg mi lett.
10/13 anonim válasza:
Nem egyaltalan nem kotelezo a pecsetelo verzes beagyazodaskor nekem harom beagyazodas alkalmaval egyetlen egyszer sem volt.
Nagyon szurkolok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!