Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mennyibe kerül egy petevezeték...

Mennyibe kerül egy petevezeték átvizsgálás?

Figyelt kérdés
Csinàltatnom kell,de amikor a dokim megkérdeztem hogy mègis mennyibe kerül azt mondta,ki mennyit gondol.magàn dokihoz jàrok,ő fogja csinàlni,de mègus mennyire gondoljak
2016. jan. 19. 10:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy átvizsgálás? Átjárhatóságira gondolsz (laparoszkópos műtéttel)?
2016. jan. 19. 11:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen,bocsi,az àtjàrhatòsàgi vizsgàlatra gondoltam,de hogy itt milyen eljàràssal csinàljàk azt nem tudom.vidéki kis kòrhàz,ùgyhogy biztos nem a bonyolultabb műtéti eljàràst csinàljàk
2016. jan. 19. 12:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Tavaly a kontraszt anyagost (nem altatnak) magánrendelőben 45000 Ft-ért csinálták!
2016. jan. 19. 13:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez esetben az orvos a kórház eszközeit használja, tehát lényegében "hálapénz" az, amit adsz...

Nekem évekkel ezelőtt volt laparoszkópos műtétem, akkor 25 ezret adtam, most úgy 30-40 körül adnék, anyagi lehetőségeimtől függően.

2016. jan. 19. 14:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is magándokihoz jártam, de az átjárhatósági vizsgálatra beutalt a klinikára, ott ingyen volt. Röntgennel csinálták. Ez csak 1 napos kórházi tartózkodást igényel, nem is kell bent aludni. Maga a vizsgálat 10 perc, nem altatnak, de nem fájdalmas. Benyomják a kontrasztanyagot, utána figyelik a monitoron, hogy merre folyik.

Ilyen vizsgálaton 2 éve voltam, de csak nem jött a baba, így most volt egy laparoszkópos műtétem is. A vezetékeim ugyan átjárhatóak voltak, de endometriózis miatt voltak letapadásaim, összenövéseim, amit csak a laparral láttak, és egyúttal meg is oldották. Ez komolyabb beavatkozás, altatásban csinálják, utána 1 éjszakát bent kell maradni. Ezt is a klinikán csinálták, de azért adtam a dokinak 30 ezret utána, hálapénzként.

2016. jan. 19. 15:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi.ő kórhàzban rendel,ott is csinàlja,nem magànrendelő.nem tudtam mégis mennyit kellene adni neki,amúgy alkalmankènt 8000ft-ot szokott kèrni
2016. jan. 19. 15:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor az elég "vidéki" ár. :) Ennek megfelelően akkor az átjárhatóságiért is kevesebbet adnék a fővárosi "tarifákhoz" képest.
2016. jan. 19. 16:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen :) szoktam csodàlkozni,hogy nagyvàrosokban mennyivel dràgàbbak.azt hiszem itt is a röntgenes vizsgàlat van
2016. jan. 19. 16:17
 9/9 anonim válasza:
Szia! Én a szokásos árat adnám maximum. Egészségügyben dolgoztam, de otthagytam, mert nem volt gyomrom. Egyszer privibe mész, egyszer kórházba, szerintem az sem gáz. Ha egyszer többet adsz, utána vérszemet kaphat. Meg minek fizessél azért, amit nem a saját eszközeivel végez!? A kórház tulajdonával dolgozik, tb által fizetett vizsgálat! Vegye meg és utána ok. De akik csak a TB-t bírják fizetni, azhok meg hátrányba kerülnek, pont az ilyen dokik és támogatóik miatt! Nem a te hibád kérdező, ne vedd magadra, csak ezért tart itt az egész...
2016. febr. 11. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!