Miért lett negatív a teszt?
Múlthéten csináltam egy tesztet halvány pozi lett,tegnapra nem vártam nemis jött,tegnap is csináltam egy tesztet abban a reményben h erősödni fog a pozi ehelyett negatív.
Ma is csináltam h hátha majd ez pozi de ez sem lett..csak full negatív,ma sem jött meg.Úgy érzem nemis lesz ebből mensi,már ki kellene mutatnia a terhességet nem?
Ezeket tudom,előző tehességem görccsel,hányingerrel,szédüléssel jött és pocakom volt evés után ebből gondoltam h terhes vagyok,vettem tesztet szép erős pozi volt
Múlt héten szédültem gondoltam egyet csináltam tesztet halvány pozi
De két negatív követte ami nagyon elkeserítő
Mikor esedékes újra próbálkozni véleményetek szerint?
Igen. Tünetek már a fogantatás pillanatától lehetnek. Nincs előírva,hogy mikor kell lennie,ez az 5-6 hét majdnem hogy csak itt gyakon terjedt el,mert 1 vki kitalálta hogy úgy van és kèsz. Nem működünk egyformám.
Kérdező! Nekem volt kémiai terhességem,1,5 hetet késett így,de nem törvényszerű,hogy nálad is így lesz!
12: nem kitalálta valaki, az orvosom mondta, mert nekem egyáltalán nem voltak tüneteim a 7. hétig, és persze aggódva kérdeztem. ő mondta, hogy a HCG termelődése felelős a kellemetlen tünetekért, és van akinek csak 8.9. hét környékén éri el azt a szinten ami tüneteket produkál.
viszont a beágyazódást megelőzően ez a hormon nincs jelen a szervezetben így terhes tüneted sem lehet. csak placebo alapon!! az hogy valaki szédül, puffad, lehet frontól, lehet attól hogy boldog a baba gondolatától és kicsit többet eszik mint kell stb...
a terhesség első jele a beágyazódás környékén a beágyazódási fájdalom esetleg vérzés.
nyugodtan pontozz le. én csak az orvosom szavait tolmácsolom, jó szándékból.
Tünetek:első terhességem rosszabb volt
Remélem nincs igazad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!