Miért lett negatív a teszt?
Múlthéten csináltam egy tesztet halvány pozi lett,tegnapra nem vártam nemis jött,tegnap is csináltam egy tesztet abban a reményben h erősödni fog a pozi ehelyett negatív.
Ma is csináltam h hátha majd ez pozi de ez sem lett..csak full negatív,ma sem jött meg.Úgy érzem nemis lesz ebből mensi,már ki kellene mutatnia a terhességet nem?
Én is múlthéten csináltam 2-t is,pozi lett,erősödött is a 2.,azóta negatív. Már azt sem tudom mikorra nem várom. :( Mondjuk én elvileg a 13.14.dpon csináltam. Bár azóta a görbém másik lehetséges ovut is behúzott,az alapján 11.dpon vagyok. Úgyhogy már én sem értek semmit. A nagykönyv szerint tegnap kellett volna megjönnie. Fura ez a női szervezet :)
2 dologra gondolok. Vagy kémiai terhesség,vagy rossz volt a teszted (nekem is vagy vagy). Akkor ezek szerint te a 10.vagy előtte lévő dpon teszteltél?
Ha kémiai terhességről van szó akkor megfog jönni és nem sikerült a baba igaz?
Nemtudom hanyadik dpon teszteltem ilyenekre nem figyelek
Mért szükséges a vérvétel?
Azért teszteltem mert voltak/vannak terhességi tüneteim tudom milyen az szültem már ,nemértem mért nem sikerült a babó:/
De holnap is veszek tesztet,és ha 3-4nap múlva nem jön meg megcsinálom..remélem pozit látok nemsokára! :)
ha már szültél, akkor tudhatod, hogy a terhességi tüneteket a HCG termelődése okozza, és legkorábban kb. a 5-6. héttől jelentkeznek...addig ha van is tünet, inkább placebo, vagy premenstruációs tünet, vagy maximum a beágyazódás, de abban az esetben meg inkább beágyazódási vérzés.
de nem vitatkozni akarok, csak inkább tanácsolni, hogy ne tesztelj a nem várt előtt mert csak félre vezet, teljesen felesleges rágörcsölés.
nekünk akkor jött össze a baba, amikor már elfogyott az összes ovu és terhes tesztem, sz..tam az egészre, abban a hónapban egyetlen egyszer voltunk együtt, lövésem se volt hogy akkor fogok ovulálni, és bumm....előtte fél évig a ciklusom minden pillanatát papírra vetettem, és minimum 100 db tesztet ellőttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!