Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerintetek milyen korház a...

Szerintetek milyen korház a Kaáli meddőségi intézmény?

Figyelt kérdés
Időpontot szeretnék kérni az intézménybe mert 3 és fél éve nem esek teherbe.. Sokan mondták hogy nagyon drága kórház .. De olyan ügyesek is az orvosok mint amilyen drága?? Mennyi egy kivizsgálás?? Hormon vizsgálat?? Sokárra adnak idő pontot?? Tudnának segíteni valamilyen gyógyszerrel hogy, minél elöbb terhes legyek ??? Milyen hosszú ideig tart egy kezelés?? Milyen tapasztalaitok vannak a kórházról és az orvosokról?? Aki már járt ott kérem írjon!Előre is köszi a válaszokat..
2016. jan. 15. 15:27
 1/5 A kérdező kommentje:
Milyen szükséges vizsgálatokat végezznek el az orvosok??
2016. jan. 15. 15:31
 2/5 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A Kaáli nem egy kórházszerű intézmény, kívülről egy kellemes motelnek látszik, a recepciós pult és a váró is ehhez hasonló. :-)

Árlistát szerintem találsz a weboldalukon, de a kivizsgálásokat lehet úgy is csinálni, hogy a Kaális doki megmondja mi kell, te elmész a saját dokidhoz, aki megírja a beutalókat, és a leleteket viszed a kaáliba. Ez az olcsóbb, de hosszadalmasabb út. Az árlistából el tudod majd dönteni, mit vagy hajlandó kifizetni hogy ott helyben megcsinálják ( van saját laboruk, és az időpontok is pár napon belül elérhetőek, de van amit azonnal meg is csinálnak, ha kéred)

Maga a meddőségi kezelés (inszemináció vagy lombik, egy ciklusnyi idő, aminek a második fele csak várakozás, hogy sikerült-e). Amikor mi jártunk oda, az inszem fizetős volt, a lombik ugyanúgy oep támogatott, mint máshol, ha orvosilag indokolt.)

Az orvosok profik, nem kérnek hálapénzt, tilos is adni! :-)

Nagyon odafigyelnek mindenkire, zongorázni lehet a különbséget egy állami intézmény és a Kaáli között.

Nekem csak pozitív tapasztalatom van velük.

2016. jan. 15. 18:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi szépen a válaszodat!:)

Igen néztem a neten az árlistát ami persze nem olcsó de ha ez kell ahhoz hogy babám legyen akkor nem érdekel..:)

Hallottam én is arrol hogy itthon is megcsinálhatom a vizsgálatokat és arra gondoltam hogy ezt úgy is fogom csinálni.. kb. mennyi idő mire elintézem itthon?? Van már akkor babád?:) És ha igen akkor mennyi idő múlva lettél terhes?? Meddig probálkoztatok a pároddal? :)

2016. jan. 15. 23:20
 4/5 Manka68 ***** válasza:

Nekem a tb-s vérvételek, vizsgálatok hetekbe, hónapokba kerültek. Volt olyan, hogy a vérvételre kaptam időpontot két hétre, de az eredményre egy hónapot kellett várni, mert hiányzott valami vizsgálóanyag hozzá. Hogy nektek mennyi idő alatt csinálják meg ezeket, az attól is függ, hogy az ottani labor mennyire van ellátva, leterhelve. Én így utólag, mai eszemmel mindent a Kaáliban csináltatnék, megéri az a pár ezer forint. Persze sok múlik azon, hogy éppen hogy áll az ember anyagilag, és mennyire sietős a dolga.

Nekünk sajnos nem lett babánk, nem tapadtak meg az embriók, pedig mindig 2-3 -at kértünk vissza. Nem találták meg az okát, és én közben kifutottam az időből. A vizsgálatok során kiderült pár dolog, ezeket helyretették, de még mindig van valami, mert a hajam nagyon hullik, de sem belgyógyász, sem bőrgyógyász nem tudta kideríteni miért. Most mandulaműtétre készülök, ha utána lesz változás, talán még egy utolsó próbát teszünk majd. :-)

Nektek sok erőt, kitartást kívánok, és drukkolok hogy hamar sikerüljön a baba!

2016. jan. 16. 08:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Ird be itt a keresobe h Kaali. Sokmindent irnak rola. Am ez fel evtol evekbe is telhet mire babad lesz. Nekem kiderult az ok mire a Kaalibe mentunk. Igy 4 hónap mulva mar terhes voltam. Elzarodas csak lombik lehet. Viszont minden mas ok. De van aki sok evet eltolt ott :( ez nagyon valtozo.
2016. jan. 17. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!