3 eve probalkozunk paromal a babaval de semmi. Azt tudni kel hogy nagyon nagy nalam a hormon zavar. Szerintetek ez is kozre jatszat?
Teljesen igazad van el kellet volna mar mennem de ugy gondoltam hogy most jott el az ideje...
Remelem hogy minden rendben lessz es az iden ossze fog jonni a babank..
A helyes irasrol meg annyit hogy most irtam eletembe eloszor ide a gyakori kerdesekhez es nem tudtam hogy mukodik.. Azt irta hogy ezer valamennyi karaktert irtam es annyit nem lehet .. es igy probaltam minel kevessebb szot leirni.. roviditeni..nem ertek nagyon ehhez a gyakori kerdesek oldalhoz mint mar mondtam most irtam eloszor, de hidd el nem vagyok analfabeta:)Jartam iskolaba..:) de azert koszonom a valaszod!!!:)
monoka1987 Igen igen igazad van teljes mértékben mert csak vártam a csodára de nem mentem dokihoz..
Hamarabb kellett volna ezen gondolkoznom de úgy gondolom hogy még fiatal vagyok, és bízunk benne hogy minél előbb teherbe tudok esni.. Reménykedünk ... Mert már ideje volna hogy végre összejöjjön!! Köszönöm válaszod! :) :*
Utolsó válaszoló: Eggyet értek válaszoddal nyílván tudom, hogy ez nem az egyiknapról a másikra megy .. tisztába vagyok vele de nagyon nagyon remélem hogy ennyi idő várakozás után terhes leszek ebben az évben :) Köszönöm válaszod! :*
Utolsó válaszoló: Igen én is úgy gondoltam hogy kb. 1 évet mondok .. De szerintedd ha azt mondom akkor nem fogja azt mondani hogy probálkozzunk még,várjunk..?? Mert azér szerintem 3 évnél tovább már hova várjunk? :)
Köszi a válaszaidat nagyon rendes normális vagy :*
3 éve rendesen próbálkoztok, vagy csak védekezés nélkül szexeltek?
Ha nem figyeltétek az ovulációt, akkoraz is lehet a gond.
Azt honnan tudod, hogy hormonproblémáid vannak? Hőmérőzés?
Vagy ha tudod, akkor csak voltál már dokinál, nem? Valahonnan van ez az információd gondolom. Doki mondta? Ha doki mondta, akkor miért nem kezelt?
Szia! 3 éve védekezés nélkül szexelünk.. Az igazság az, hogy mióta összejöttünk pontosan 3 éve,azóta szeretnénk babát de eddig semmi..
Hőmérőzést nem csináltam.. Dokinál nem voltam evvel a hormonzavar problémámmal, de onann tudom hogy hormonzavaros vagyok mert olyan helyeken vagyok szőrös ahol nem lenne szabad.!! Pl.:az arcom oldalt, gyantázni szoktam.. a mellem..Ebből gondolom hogy nagy nálam a hormonzavar .. Meg a neten is utána kerestem és ott is irták hogy ezt bizony a hormonzavar okoza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!