A terheléses vérvétel befolyásolhatja a beágyazódást? Nem baj, hogy azt a cukros lötyit megiszom, nem okozhat bajt ha baba van véletlen?
Nem okoz bajt a vizsgálat. De: ha IR-ed van, az terhesség alatt nagyon-nagyon nincs rendben (a vetélés egyik oka), cselekedni kell, ha kiderül, hogy még mindig rosszak az értékeid.
Én Merckformint szedtem a 12. hétig, mert felső határon táncolt az inzulinom, IR-em viszont nem volt.
31hkm
Tudom, hogy IR-ed van, írtad a kérdésben is. De, az orvosod nem gondolja, hogyha IR+terhesség, akkor az nem annyira jó kombináció?
Jól értem, hogy igazolt IR-re nem adott sem gyógyszert, sem sportot, sem diétát nem javasolt, csak az Inofolicot iszod?
Mit mondott, ha terhes leszel, mit csinálj?
Az orvos, akiről beszélsz a kérdésben, ugye endokrinológus szakorvos, és nem egy sima nőgyógyász?
Ez butaság, hidd el, többet számít a diéta+sport, mint a gyógyszer ;)
Amúgy, nem, nem okoz gondot :)
Voltam én is meg pàrom is terheléses cukor vérvételen. Pàromnak ez lett az eredménye:
O glukoz: 5,2
60 glukoz: 6,5
120 glukoz: 4,1
0 inzulin:13,4
60 inzulin:225,9
120 inzulin: 18,3
Homa index: 3,12
Ez inzulinrezisztencia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!